Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 17 жовтня 2021, 02:47
1230
0

Вотфорд - Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Чи зіпсують мерсисайдці дебют Раньєрі у «Вотфорді»?

| Оновлено 17 жовтня 2021, 02:47
1230
0
Вотфорд - Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 16 жовтня, в Вотфорді на арені «Вікарідж Роуд» відбудеться матч 8-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому «Вотфорд» прийме «Ліверпуль». Стартовий свисток у матчі пролунає о 14:30 за Києвом.

«Вотфорд»

 

Майбутня гра стане дебютом на чолі «шершнів» для 69-річного італійця Клаудіо Раньєрі. 4 жовтня він очолив команду, але з того часу вона офіційних матчів ще не проводила. Наразі «Вотфорд» займає 15 місце у турнірній таблиці англійського чемпіонату. У 7-ми зіграних матчах команда набрала 7 очок, пізнавши радість перемоги тільки двічі.

На почин нового сезону у АПЛ «Вотфорд» вдома обіграв «Астон Віллу» (3:2), а потім на виїзді програв 0:2 «Брайтону». Після цього тодішні підопічні Франсіско Хав'єра Муньоса Лломпарта, відомого як Хіско, благополучно прошйли стартовий етап у розіграші Кубка англійської ліги, перегравши вдома 1:0 «Кристал Пелас». На жаль, перенести кубковий успіх на АПЛ «жовтій армії» не вдалося: там відбулися відразу дві поразки поспіль - від «Тоттенхема» у гостях (0:1) та від «Вулверхемптона» вдома (0:2). Втім, після цього «Вотфорд» відзначився другою перемогою у поточній кампанії, вигравши 3:1 на полі у «Норвіча».

Через три дні після успіху в гостях у «канарок» хлопці Хіско вилетіли з Кубка англійської ліги, програвши вдома «Сток Сіті» (1:3). Серію без перемог команда продовжила у чемпіонаті, зігравши внічию 1:1 в рідних стінах з «Ньюкаслом» та програвши на виїзді «Лідсу» (0:1). Після цього дні Хіско на чолі «шершнів» були остаточно завершені.

«Ліверпуль»

 

Підопічні Юргена Клоппа у поточній момент значаться на 2 позиції в турнірній таблиці чемпіонату Англії. У них в активі 15 очок, що лише на один пункт менше, ніж у «Челсі», який йде першим. Проте у спину мерсисайдцям буквально дихають відразу 4 клуби - «Ман Сіті», «МЮ», «Евертон» та «Брайтон», які мають по 14 пунктів.

У чотирьох матчах з семи проведених «червоні» добилися перемог. Вони на виїзді обіграли «Норвіч» (3:0), вдома впоралися з «Бернлі» (2:0), потім знову в гостях розбили «Лідс» (3:0) і на своєму полі переконливо переграли «Кристал Пелас» (3:0). Тобто, відразу три перемоги з чотирьох у команди Клоппа великі. У свою чергу, вона не змогла вдома виграти у «Челсі» (1:1, 3-й тур), на виїзді у «Брентфорда» (3:3, 6-й тур) та знову на своєму полі у «Ман Сіті» (2:2, 7-й тур). Таким чином, зараз у «Ліверпуля» актуальна серія з двох зустрічей без перемог (дві нічиї).

Паралельно з АПЛ мерсисайдці вдало стартували у Кубку англійської ліги, вигравши в 1/16-й у «Норвіча» (3:0 в гостях), а також відзначилися перемогами у групі Ліги чемпіонів над «Міланом» (3:2 вдома) та «Порту» (5:1 на виїзді).

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що «Ліверпуль» у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція - П2 з коефіцієнтом 1.38 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

 

Вотфорд: Фостер - Кіко, Каткарт, Трост-Еконг, Роуз, Куцка, Сіссоко, Сарр, Клеверлі, Денніс, Педру Жуан.

Ліверпуль: Келлехер - Алєксандр-Арнольд, Гомес, Матіп, Робертсон, Мілнер, Хендерсон, Кейта, Салах, Мане, Фірміно.

16 жовтня, субота

«Вотфорд» - «Ліверпуль»
Вотфорд. «Вікарідж Роуд». 14:30
ТБ-трансляція - Setanta Sports
Прогноз Sport.ua - 0:2
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Кріс САТТОН: «Із Зінченка зробили цапа-відбувайла»
Футбол | 19 квітня 2024, 08:45 5
Кріс САТТОН: «Із Зінченка зробили цапа-відбувайла»

Екс-форвард «Челсі» виступив на захист українця

Провальний трансфер. Дуелунд залишить Динамо остаточно та безкоштовно
Футбол | 19 квітня 2024, 19:48 18
Провальний трансфер. Дуелунд залишить Динамо остаточно та безкоштовно

Міккель продовжить виступи у складі «Орхуса»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.