Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 жовтня 2021, 22:15
4717
11

ДЕ ДЗЕРБІ: «Ми робимо все, щоб виграти УПЛ. Треба створити труднощі Динамо»

Головний тренер «Шахтаря» прокоментував перемогу над «Зорею»

| Оновлено 15 жовтня 2021, 22:15
4717
11
ДЕ ДЗЕРБІ: «Ми робимо все, щоб виграти УПЛ. Треба створити труднощі Динамо»
Футбол 1. Роберто Де Дзербі

Головний тренер «Шахтаря» Роберто Де Дзербі прокоментував перемогу над «Зорею» (6:1) в матчі 11-го туру УПЛ:

«Чому так легко виграли матч? Це менталітет. Ми робимо все, щоб виграти чемпіонат. У минулому сезоні «Динамо» виграло чемпіонат, а ми не завоювали жодного титулу. Сьогоднішній матч був для нас дуже важливим. У такій грі ми повинні були показати, що у нас правильний менталітет для створення труднощів «Динамо». Коли у нас виробиться такий менталітет, все стане легше, тому що у нас сильна команда і гравці.

Ми втратили Траоре, а для нас це ключовий гравець. Зараз всі інші повинні взяти шматочок від Траоре. Педріньо повинен взяти шматочок від Траоре, тому що повинен забивати голи. Фернандо вже 22 роки, і він повинен вирішити, що хоче робити в своєму житті. Тете, Марлос, Патрік, Сікан, Мудрик, Соломон теж повинні додати в атаці. Інакше у нас буде мало шансів.

З приводу «Реала» ми будемо думати завтра, сьогодні для нас була тільки «Зоря». Ми із задоволенням граємо в Лізі чемпіонів, намагаємося робити це якомога краще, але наша перша мета – перемога в чемпіонаті України.

Соломон – ключовий для нас гравець, але він тільки в середу повернувся зі збірної. Тому в старті вийшов Фернандо, це теж сильний футболіст. Я вибирав між Фернандо і Мудриком. І я вже знав, що Соломон не зіграє.

Чому центрфорварда грав Педріньо, а не Фернандо? Коли у гравців є якості, вони мають грати в середині поля, а швидкісні гравці мають грати на фланзі. Але і Педріньо знову зможе зіграти на фланзі, а Фернандо – нападника. Так може бути краще для забігів Додо та Ісмаїлі».

Оцініть матеріал
(40)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
RomanEnakievo
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
No name
Дада, мы в курсе как они создают трудности, чужими руками, гнусь ржавая
Pavelgorov
А в ЛЧ жопа?)
Kovall
Тим цікавіший буде сезон
Олійник Володимир
скільки "зарядили" на завтра Львову?
Юра Шопов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
почти не виден
Трудности Динамо надо было создавать в нулевой по голам игре. Теперь бы самим не спотыкнуться до весенней классики. А Динамо и без вас будет штормить между ЛЧ и унылой УПЛ. Как, впрочем, и Шахтёр. Такие перепады в мастерстве противников даром не проходят. Что произошло с ШД в прошлом сезоне.
zzg77
Монзуль будет завтра создавать Динамо трудности! Сегодня Заря показала, как не надо играть с кротами. Значит были у неё другие цели. Ведь Вернидуб всем преподал урок, как обыгрывать Шахтёр.