Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 16 жовтня 2021, 19:05
957
0

Лаціо - Інтер. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Сімоне Індзагі їде в гості до своєї колишньої команди

| Оновлено 16 жовтня 2021, 19:05
957
0
Лаціо - Інтер. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

Один з двох центральних матчів восьмого туру Серії А пройде в суботу в Римі - «Лаціо» прийме «Інтер». Додаткової інтриги матчу додає особистість Сімоне Індзагі. Тренер, який зробив собі ім'я саме на чолі «Орлів», вперше після відходу зіграє зі своєю колишньою командою.

«Лаціо»

Відхід Індзагі в «Інтер» поставив «Лаціо» перед необхідністю шукати нового головного тренера. І президент римлян Клаудіо Лотіто зробив вибір на користь Мауріціо Саррі. Звикання «Орлів» до нової схеми 4-3-3 і до специфічного футболу екс-тренера «Наполі» поки що йде з перемінним успіхом. У стартові 7 турів Серії А у «Лаціо» вклалися і важлива перемога в дербі над «Ромою», і розгромна поразка 0:3 від «Болоньї» в попередньому турі, і нічиї з «Кальярі» та «Торіно».

Як підсумок - на даний момент «Лаціо» ділить шосте-дев'яте місця в Серії А з тією ж «Болоньєю», а також «Ювентусом» і «Аталантою». Гарна ілюстрація того, що на старті сезону справи йдуть туго не тільки у команди Саррі.

Без кадрових втрат для «Лаціо» перед матчем з «Інтером» не обійшлося - через дискваліфікацію не зіграє лідер захисту команди Франческо Ачербі. Чіро Іммобіле, який пропускав матчі збірних через травми, у четвер відновив тренування в загальній групі, і на матч з «Інтером», швидше за все, вийде в стартовому складі.

«Інтер»

На Сімоне Індзагі в суботу на «Стадіо Олімпіко», швидше за все, чекає «теплий» прийом. Все ж «Лаціо» він покинув не зовсім красиво: спочатку вдарив по руках з президентом «Лаціо» з приводу нового контракту, залишалося тільки поставити підпис, а потім буквально за одну ніч передумав, не встоявши перед вищою зарплатою і можливістю тренувати чемпіонів Італії.

У «Інтері» Індзагі почав дуже непогано: в 7 турах Серії А у «нерадзуррі» 5 перемог, 2 нічиї і третє місце в турнірній таблиці. Команда виглядала досить переконливо, але, варто визнати, що календар на старті сезону у «Інтера» був досить простим: з по-справжньому сильних суперників були тільки «Аталанта» та, з великою натяжкою, «Сассуоло». Справжні випробування починаються тільки зараз: виїзд до «Лаціо», матч із сенсаційним «Шерифом» в Лізі чемпіонів, а потім Дербі Італії проти «Ювентуса» - і все це за один тиждень!

До матчу проти «Лаціо» «Інтер» підходить без дискваліфікованих і травмованих гравців (якщо, звичайно, не брати до уваги Крістіана Еріксена) - встиг відновитися навіть Стефано Сенсі. Тим не менш, є великі сумніви в тому, що на майбутній поєдинок Сімоне Індзагі зможе виставити бойовий склад. З великою часткою ймовірності, наставник «Інтера» побереже американський десант в особі Лаутаро Мартінеса, Хоакіна Корреа, Артуро Відаля і Алексіса Санчеса, який тільки в ніч з четверга на п'ятницю грав за океаном у відборі на ЧС-2022. І вся четвірка повернеться в розташування «Інтера» буквально в день матчу з «Лаціо».

Історія зустрічей

Майбутній матч буде вже 157-м в історії протистоянь «Лаціо» і «Інтера» в Серії А. Перевага на боці «Змій» - 65 перемог проти 37 при 54 нічиїх. Різниця м'ячів - 249 - 173 на користь «Інтера».

Прогноз на протистояння

Обидві команди на старті сезону грають у відкритий атакувальний футбол і відчувають певні проблеми в захисті. Все це говорить на користь того, що матч буде результативним. Наша ставка - тотал більше 3,5 голів, коефіцієнт 2,53.

Орієнтовні склади:

«Лаціо»: Рейна - Марушич, Луїс Феліпе, Патрік, Хюсай - Мілінковіч-Савич, Лейва, Луїс Альберто - Феліпе Андерсон, Іммобіле, Педро

«Інтер»: Ханданович - Шкріньяр, Де Фрей, Бастоні - Дарміан, Барелла, Брозович, Чалханоглу, Перішич - Джеко, Мартінес

16 жовтня, субота

«Лаціо» – «Інтер»
Рим. «Стадіо Олімпіко». 17:00
ТБ-трансляція на MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 2:3
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.