Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 14 жовтня 2021, 18:26
2534
24

Володимир ШАРАН: «Боснія і Герцеговина — не команда топ-рівня»

Але на виїзді збірній України доведеться непросто, упевнений фахівець

| Оновлено 14 жовтня 2021, 18:26
2534
24
Володимир ШАРАН: «Боснія і Герцеговина — не команда топ-рівня»
ФК Олександрія. Володимир Шаран

Відомий український тренер Володимир Шаран розповів, як може скластися для збірної України другий матч проти національної команди Боснії і Герцеговини на її полі, останній у відборі на ЧС-2022.

«За цілий місяць буде видно, що і як. Головне, щоб всі основні гравці були здорові і знаходилися у хороших фізичних кондиціях. Адже зараз будуть чергові матчі у Лізі чемпіонів, і, звичайно ж, багато збірників будуть у них задіяні.

Грати зі збірною Боснії у неї вдома буде дійсно важко. Якщо притиснутися до свого штрафного майданчика і віддати ініціативу супернику, то розраховувати на переможний результат вельми складно. Варто також враховувати, що у Львові троє основних гравців боснійської команди пропускали гру, а у черговому поєдинку тренер зможе на них орієнтуватися. Але як би там не було, а в Зениці у нас буде більше шансів на контратаку. Однак будувати гру проти такої команди із розрахунком на контратаки буде дуже важко. Не сказав би, що збірна Боснії — команда топ-рівня, але по львівському матчу вона мені сподобалася. Після пропущеного м'яча вона грала непогано.

Я вважаю, що у заключному поєдинку відбіркового етапу збірна України теж буде грати за звичною схемою, нічого не змінюючи. Але потрібно реалізовувати свої моменти, і, перш за все, зіграти «на нуль» в обороні. Сказати, що ми взагалі не можемо розраховувати на перемогу — це буде неправильно. Але буде непросто. У Львові опорні півзахисники, і Ярмоленко, і Циганков, і Яремчук дуже глибоко грали. Як тільки починали діяти трохи вище — відразу ж була зовсім інша картинка», — вважає Шаран.

Матч Боснія і Герцеговина — Україна відбудеться 16 листопада.

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 24
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vladislav Pohily
Удивительно, как наш болельщик быстро забывает 3 ничьи с казахами и финами, как на Евро мы отскочили от С. Македонии. Уже все забыто и мы типа в 4 раза сильнее БиГ, потому что так трансфермаркет показывает).
suforza1921
Абсолютно погоджуюся, що не топ. Як і Україна. Топів у світі 7-8, ще стільки ж не топів, але міцних збірних, які час від часу вистрілюють на кшталт Португалії, Уругваю, Нідерландів, Хорватії. Решта - середняки, нижче середнього і аутсайдери.
an52
Ну ми теж дуже далеко не команда топ-рівня. Власне, якщо команду у грі з будь-яким суперником (включно з Казахстаном) вистачає лише на 1 тайм, то це не те що не топ-команда, це навіть до статусу середнячка не дотягує
andrei saenko
А мы что топ сборная и кто сказал, что мы сильнее Боснийцов. Сами сделали команду звезду, а за 30 лет 1 ЧМ И 2ЧЕ,один из них как хозяева и ВСЕ!!! Может пора на землю спускаться и реально смотреть на вещи.
Віталій Ткачук
Навіщо ці запізнілі коментарі від тренера, який не досяг нічого? Боснія, аж ніяк не слабша за нас. Повторюсь: провалив відбір Шева, потрібно було перемогти дома хоча б казахів.
zepofriends
нет смысла обсуждать что будет в Сараева до их матча с финнами, турнирная ситуация может развернутся на 180%
Vladislav Pohily
У них сборная +- такая как и у нас. 4 игрока из топ клубов: Арсенал,Интер,Милан, Барса. Няд игроков не из топовых, но тоже довольно не плохих команд: Ференцварош, Стандарт, Динамо Загреб, Мальме, Фрайбург.
antt
Це не команда топ рівня - але зараз нас випереджає за втраченими. І напевно має шанс попасти на плейоф на вихід до мундіалю - не пам'ятаю щоб босни особливо колись грали на світових чи континентальних чемпіонатах. Можливо їм надокучило виїжджати в країни типу Австрії і Швейцарії і тепер буде ще одна балканська команда, хай і вискочка. Тут читав що рівень футболістів сильніший за наших, плюс Джеко "відпочивав" в Києві. А якщо до них повернеться три гравці основи - у нас подібна ситуація хоча лише Зінченко реально гравець основи. Тому слова Шарана сумнівні в тому плані - що якщо наші грали часто від оборони в Києві значить для нас це команда топ рівня!
zepofriends
в целом всё-равно кто выиграет, боснийцы тоже люди в проигрыше украины есть и плюсы. чем более недоволен народ, тем больше внимания к власти. а она творит чёрт знает что, буквально физически устраняет оппозицию. к власти пришла мафия с шутом во главе.
zepofriends
Цыганков на левом фланге превращается из 20млнного в 2хмлннного. кто там ещё из дорогих, Яремчук просто полено, если не играть ему на голову, он бесполезен, Малиновскому нету места в старте. класс украинцев может и выше, но ментальность неудачников, из сезона сезон лезим в ЛЧ, чтобы наши команды там все нагибали. у дырявых вообще отсутствует дух победителей, они теряются когда не видят Монзуль на поле, когда они кого побеждали на нервах, без помощи судьей. ментально эти игроки слабаки, и не такие они патриоты как строят себя перед прессой. скорее всего большинство там относительно адекватные ребята, и поминают в какой стране мы живём, Малиновский точно понимает. за это страну не хочется ложиться костьми, плюс психология если что пойдёт не так, монзуль нас выручит, а нет её в матчах сборной.