Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 18 жовтня 2021, 01:44
22011
3

Перша ліга. Перемога Металіста, Альянс повертається на друге місце

Огляд 13 туру Першої ліги України

| Оновлено 18 жовтня 2021, 01:44
22011
3
Перша ліга. Перемога Металіста, Альянс повертається на друге місце
ФК Металіст Харків

10-12 жовтня відбулися матчі 13 туру Першої ліги України. Матч «Краматорськ» - «Полісся» не відбувся в зв'язку зі спалахом коронавірусу в житомирській команді. У двох матчах з семи була зафіксована нульова нічия. Також тільки в двох поєдинках з семи обидві команди забивали м'ячі.

«Кривбас» на виїзді зіграв у нульову нічию з «ВПК-Агро». Відзначимо, що в трьох з чотирьох попередніх матчів криворіжці не забивали голів. Також в трьох з п'яти попередніх поєдинків «Кривбас» зіграв внічию. Криворізька команда після цього матчу з 25-ма очками йде на третьому місці в Першій лізі. «ВПК-Агро» з 10-ма балами знаходиться на 14-й позиції.

«Волинь» і «Нива» в битві середняків розписали мирову 1:1. На гол Семенини луцька команда відповіла точним ударом Кучеренка.

Знову здобув перемогу «Альянс», який в рідних стінах виявився сильнішим за «Олімпік». Колектив з Липової Долини виграв з рахунком 2:1 у вольовому стилі. Донеччани забили гол у роздягальню у виконанні Прядуна. В середині другого тайму команда з Сумщини вийшла вперед після точних ударів Пісного та Рогозинського. Ця вікторія дозволила «Альянсу» з 26 очками в активі повернутися на друге місце. «Олімпік» - п'ятий з 17 балами в скарбничці.

До слова, в матчах «Волинь» - «Нива» і «Альянс» - «Олімпік» було показано найбільше жовтих карток в турі, а саме по 10 в кожному з цих поєдинків.

Знову домігся позитивного результату «Гірник-Спорт». Після перемоги над «Прикарпаттям» та нічиєї з «Металістом» команда з Горішніх Плавнів впевнено взяла три очки у виїзній зустрічі з «Оболонню». «Гірник-Спорт» переміг «пивоварів» з рахунком 3:0 завдяки голам Паламара, Яворського і Понєдєльника. «Оболонь», незважаючи на поразку, з 21 очком йде четвертою у Першій лізі. «Гірник-Спорт» з 15 балами десятий.

Чергову впевнену перемогу здобув «Металіст». На цей раз харків'яни на рідному стадіоні розгромили «Кремінь», який з 68-ї хвилини грав у меншості. За «Металіст» дублем відзначився Пейшото, а також по голу до свого активу записали Ріаскос і Банада. Що стосується Пейшото, то бразилець вже набив 11 голів в цьому сезоні, і він впевнено захопив пальму першості в гонці бомбардирів Першої ліги.

У західноукраїнському дербі зійшлися «Ужгород» і «Поділля». Хмельницька команда з мінімальною перевагою 1:0 виграла у закарпатців завдяки голу Ліповуза на 8-й хвилині зустрічі. До речі, «Ужгород» програв вперше з 20 вересня. До цього протягом трьох турів закарпатська команда не знала смаку поразок.

«Прикарпаття» і «Агробізнес» в ще одному західноукраїнському дербі також зіграли внічию, тільки 0:0. Колективи з Івано-Франківська та Волочиська зіграли внічию у другому турі поспіль.

Перша ліга. 13 тур

10 жовтня

«ВПК-Агро» - «Кривбас» - 0:0

«Волинь» - «Нива» - 1:1

Голи: Кучеренко, 87 - Семенина, 64.

11 жовтня

«Альянс» - «Олімпік» - 2:1

Голи: Пісний, 63, Рогозінський, 69 - Прядун, 45.

«Оболонь» - «Гірник-Спорт» - 0:3

Голи: Паламар, 39, Яворський, 74, Понєдєльник, 86.

Нереалізований пенальті: Романов, 86 («Гірник-Спорт»).

«Металіст» - «Кремінь» - 4:0

Голи: Пейшото, 49, 69 (з пенальті), Ріаскос, 74, Банада, 76.

Вилучення: Головко, 68 («Кремінь»).

12 жовтня

«Ужгород» - «Поділля» - 0:1

Гол: Ліповуз, 8.

«Прикарпаття» - «Агробізнес» - 0:0

«Краматорськ» - «Полісся» - не відбувся

Оцініть матеріал
(100)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча
Футбол | 24 квітня 2024, 22:25 13
Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча

Легенда «синьо-гранатових» провів зустріч із керівництвом та вирішив залишитися в клубі!

У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика
Футбол | 24 квітня 2024, 19:01 3
У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика

«Пенсіонери» розставили пріоритети щодо українця

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
cucumber
Президент Альянса - абьюзер и манипулятор. Таким подлым людям, устраивающим травлю ФК Металлист, не место в футболе.
cucumber
Уже пошла информация, что Альянс не только не снимается с чемпионата, так еще и их истероид президент передумал уходить из руководства футбольного клуба. Я считаю его поступок вопиющим безобразием по отношению не только к Металлисту, но и всему украинскому футбольному сообществу. Таким подлым низким манипуляциям и тем более инсинуациям, тем более с использованием СМИ, не место в современном культурном обществе. Пусть публично теперь просит прощение на коленях у болельщиков!