Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 13 жовтня 2021, 22:12
642
0

Прогноз на матч Лестер - МЮ. Манкуніанці залишилися без ключових захисників

В АПЛ червоні дияволи не виграли в двох попередніх турах

| Оновлено 13 жовтня 2021, 22:12
642
0
Прогноз на матч Лестер - МЮ. Манкуніанці залишилися без ключових захисників

Центральним матчем АПЛ цього вік-енду стане гра Лестера, офіційним беттінг партнером якого є Parimatch, з Манчестер Юнайтед (16.10). Лиси непогано почали сезон, вигравши Суперкубок Англії у Манчестер Сіті, але в останніх чотирьох матчах чемпіонату команда не перемагала (2 нічиї та 2 поразки) і опустилася на 13 місце в таблиці (8 очок). У Манчестер Юнайтед справи йдуть теж не кращим чином, в АПЛ червоні дияволи не виграли в двох попередніх турах (нічия і поразка). Але при цьому команда з 14 очками ділить з Манчестер Сіті третє місце, поступаючись лише за різницею м'ячів.

Зараз аналітики Parimatch дають 46% на перемогу червоних дияволів, 27% на нічию і 27% на перемогу Лестера. Тут варто відзначити, що в минулому сезоні Манчестер Юнайтед жодного разу не обігравав Лестер. Була нічия в чемпіонаті на виїзді, після чого манкуніанці поступилися в Кубку і в домашньому матчів АПЛ.

Останнім часом команди обов'язково забивають один одному. Цілком можна розраховувати, що і ця зустріч буде результативною. Лестер, наприклад, у двох попередніх турах АПЛ забивав по два м'ячі. Під час паузи, пов'язаної з матчами збірних, команда отримала можливість перепочити і налаштуватися на чемпіонат. Скоро ми дізнаємося, чи пішла перерва на користь лисам і чи зможуть вони поліпшити своє становище в турнірній таблиці.

Манчестер Юнайтед, тим часом, позбувся основного захисника Рафаеля Варана, той отримав травму у фіналі Ліги націй Іспанія - Франція. До того ж раніше отримав пошкодження і Харрі Магуайр. Так що червоні дияволи залишилися без своєї ключової пари центральних захисників. Лестеру такий розклад тільки на руку.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.