Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 18 жовтня 2021, 01:46
1140
0

Ігор СТОЛОВИЦЬКИЙ: «Кременю важко на рівних змагатися із Металістом»

Наставник клубу Першої ліги прокоментував поразку від харківської команди (0:4)

| Оновлено 18 жовтня 2021, 01:46
1140
0
Ігор СТОЛОВИЦЬКИЙ: «Кременю важко на рівних змагатися із Металістом»
ФК Металіст. Ігор Столовицький

Головний тренер «Кременя» Ігор Столовицький прокоментував поразку від «Металіста» (0:4) у поєдинку 13-го туру Першої ліги.

— У першому таймі хлопці виконали все те, про що ми домовлялися на установці, грали компактно. Попереду нічого не створювали, але, за великим рахунком, нам важко на рівних змагатися з «Металістом», тим більше на його полі. Завдання було - не пропускати швидкі атаки, великими силами самим в атаку не йти. Ми домовлялися, що ззаду всі зони повинні бути закриті. Розуміли, що у суперника в наявності є швидкі футболісти, але, в принципі, в першому таймі ми вистояли, а в другому перший м'яч пропустили... Не знаю, знову нам прилітає... Але ключовим, напевно, став другий гол. Видалення, пенальті, і в меншості нам було вже дуже важко вести оборону. Про атаку, зрозуміло, вже ніхто й не думав.

— Не дивлячись на результат, «Кремінь» рухається вперед. Емблема нова, команда. Завдання — залишитися у Першій лізі? Ви це плануєте?
— Звісно. А навіщо ми тоді граємо? Просто ніхто не розуміє, що на сьогодні в команді багато молодих футболістів. До того ж всі матчі на виїзді ми граємо на траві, а тренуємося завжди на синтетиці.

— Це стара біда. Може, ви це зміните?
— Якби це від мене залежало, я б уже давно це все поміняв. Але як я можу це зробити? Можу продати квартиру, машину — все одно не вистачить, напевно. Тому ось велика проблема. Начебто щось і намагаємося зробити, хлопців налаштовуємо, але зовсім інші групи м'язів працюють — що тут незрозумілого? Тим більше сьогодні поливали поле, а для наших футболістів це важко. Я не виправдовуюсь, хлопцям тільки спасибі сказав. Вони зробили те, що могли, за великим рахунком. Тому, що маємо, то маємо.

— У попередньому турі важку травму отримав ваш півзахисник Панчишин, сьогодні знову в першому таймі травма. Це якась чорна смуга?
— Панчишин вибув надовго, тому що у нього там і хрестоподібна зв'язка зачеплена, і меніск... Потрібна операція. Що стосується сьогоднішньої травми, то доктор зашив, там розсічення велике у Сейтхалілова. Тому в опорній зоні у нас є проблеми. Панчишин випав, Сейтхалілов, схоже, випаде, Головко випав, а у нас зараз із «Оболонню» гра. Що робити, дамо шанс іншим футболістам...

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Обличчя і емоції Агуеро після сейву Луніна у серії пенальті з МанСіті
Футбол | 18 квітня 2024, 19:37 0
ФОТО. Обличчя і емоції Агуеро після сейву Луніна у серії пенальті з МанСіті

Український воротар виграв серію пенальті у матчі з «Манчестер Сіті»

Легендарний Касільяс привітав Реал із перемогою над Сіті і відзначив Луніна
Футбол | 18 квітня 2024, 08:22 2
Легендарний Касільяс привітав Реал із перемогою над Сіті і відзначив Луніна

Ікер опублікував пост у своєму Twitter, мадридський клуб вибив «містян» із ЛЧ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.