Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 13 жовтня 2021, 15:08
5213
7

Еліна СВІТОЛІНА: «Під час матчу у мене загострилася травма»

Українська тенісистка – про поразку від Джесіки Пегули

| Оновлено 13 жовтня 2021, 15:08
5213
7
Еліна СВІТОЛІНА: «Під час матчу у мене загострилася травма»
Getty Images/Global Images Ukraine

Перша ракетка України Еліна Світоліна прокоментувала поразку від американки Джесіки Пегули в матчі 1/8 фіналу турніру в Індіан-Веллсі.

«Прикро, що під час матчу загострилася травма. Вчора нога була в дуже поганому стані, тому не було практично можливості потренуватися. З пересуванням сьогодні було дуже важко, не було ніякої реакції в нозі.

Це, звичайно, велике диво, що я змогла повернутися і зіграти пару матчів в Індіан-Веллсі, тому що на знімку у мене є надрив м'яза. Тому будемо дивитися, як я буду відновлюватися в найближчі дні.

Виступ на турнірі на Тенеріфе під великим питанням, тому що потрібно вилікувати травму й не посилювати її, тому будемо вирішувати в найближчі дні, якими будуть подальші дії», - сказала Світоліна.

Оцініть матеріал
(58)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Шок у дербі, трилер у Манчестері. Евертон сенсаційно здолав Ліверпуль
Футбол | 25 квітня 2024, 00:05 16
Шок у дербі, трилер у Манчестері. Евертон сенсаційно здолав Ліверпуль

Іриски обіграли Клоппа та Ко 2:0, Миколенко травмувався, Ман Юнайтед виграв у Шеффілда

Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика
Футбол | 24 квітня 2024, 14:37 6
Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика

Форвард «Жирони» може продовжити кар'єру в «Наполі»

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kanarejka
Еліна одна з небагатьох гравчинь, яка ніколи не видумовує травми і проблеми зі здоров'ям. Тому, 100% вірю, що на результат вчорашньої гри вплинула нога ("надрив м'яза). Ну його в баню, той Підсумковий. Бажаю Еліні гарно відпочити, вилікуватись і з новими силами (бажано і новою командою) у 2022.
Andrian Harandzha
Минулого року ми сприймали травми та зняття топових тенісисток з Підсумкового як даність. Цього року - зняття з турнірів Осаки та Барті, падіння в рейтингу Халеп - як норму (ну що ж, бувають різні періоди). А коли Світоліна - то зразу симуляція, придумує. Їй час відновитися і повертатися, щоб знову здобувати перемоги (легкі чи вистраждані).
Stanislav Matusevych
Знаєте, я не розумію. Травма, нога в поганому стані, під час матчу ще погіршилося. Гра зовсім не виходить. Навіщо мучитись і догравати матч? Щоб дорвати м'яз остаточно і лікуватися ще довше? Кому потрібні ці подвиги, якщо результату в такому стані все одно не досягнути?
Дивні рішення взагалі властиві нашим тенісисткам, не тільки Еліні. Це шкодить їхнім кар'єрам, але вони все одно продовжують робити незрозумілі речі. Вкотре доводиться повторювати про важливість правильних рішень.
Sashamar
Одне незрозуміло: чому б не знятися по ходу зустрічі, як тільки остаточно стає ясно, що кіна не буде. Те ж саме по зустрічі з Жабер. Бійцівські якості? Так про них і так весь світ знає.
В таких ситуаціях знімаються міттєво і не насилують організм.
terhoha
Завязуй з тенісом. Лічись.