Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

WTA
| Обновлено 13 октября 2021, 15:08
5213
7

Элина СВИТОЛИНА: «Во время матча у меня усугубилась травма»

Украинская теннисистка – о поражении от Джессики Пегулы

| Обновлено 13 октября 2021, 15:08
5213
7
Элина СВИТОЛИНА: «Во время матча у меня усугубилась травма»
Getty Images/Global Images Ukraine

Первая ракетка Украины Элина Свитолина прокомментировала поражение от американки Джессики Пегулы в матче 1/8 финала турнира в Индиан-Уэллс.

«Обидно, что во время матча усугубилась травма. Вчера нога была в очень нехорошем состоянии, поэтому не было практически возможности потренироваться. С передвижением сегодня было очень тяжело, не было никакой реакции в ноге.

Это, конечно, большое чудо, что я смогла вернуться и сыграть пару матчей в Индиан-Уэллс, потому что на снимке у меня присутствует надрыв мышцы. Поэтому будем смотреть, как я буду восстанавливаться в ближайшие дни.

Выступление на турнире на Тенерифе под большим вопросом, потому что нужно вылечить травму и не усугублять её, поэтому будем решать в ближайшие дни, какими будут дальнейшие действия», - сказала Свитолина.

Оцените материал
(58)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 7
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Kanarejka
Еліна одна з небагатьох гравчинь, яка ніколи не видумовує травми і проблеми зі здоров'ям. Тому, 100% вірю, що на результат вчорашньої гри вплинула нога ("надрив м'яза). Ну його в баню, той Підсумковий. Бажаю Еліні гарно відпочити, вилікуватись і з новими силами (бажано і новою командою) у 2022.
Andrian Harandzha
Минулого року ми сприймали травми та зняття топових тенісисток з Підсумкового як даність. Цього року - зняття з турнірів Осаки та Барті, падіння в рейтингу Халеп - як норму (ну що ж, бувають різні періоди). А коли Світоліна - то зразу симуляція, придумує. Їй час відновитися і повертатися, щоб знову здобувати перемоги (легкі чи вистраждані).
Stanislav Matusevych
Знаєте, я не розумію. Травма, нога в поганому стані, під час матчу ще погіршилося. Гра зовсім не виходить. Навіщо мучитись і догравати матч? Щоб дорвати м'яз остаточно і лікуватися ще довше? Кому потрібні ці подвиги, якщо результату в такому стані все одно не досягнути?
Дивні рішення взагалі властиві нашим тенісисткам, не тільки Еліні. Це шкодить їхнім кар'єрам, але вони все одно продовжують робити незрозумілі речі. Вкотре доводиться повторювати про важливість правильних рішень.
Sashamar
Одне незрозуміло: чому б не знятися по ходу зустрічі, як тільки остаточно стає ясно, що кіна не буде. Те ж саме по зустрічі з Жабер. Бійцівські якості? Так про них і так весь світ знає.
В таких ситуаціях знімаються міттєво і не насилують організм.
terhoha
Завязуй з тенісом. Лічись.