Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 13 жовтня 2021, 13:25
7908
10

Леонід БУРЯК: «Не вистачило такого футболіста, як Маліновський»

Спеціаліст – про нічию збірної України з Боснією і Герцеговиною

| Оновлено 13 жовтня 2021, 13:25
7908
10
Леонід БУРЯК: «Не вистачило такого футболіста, як Маліновський»
УАФ

Колишній головний тренер збірної України Леонід Буряк прокоментував нічию команди Олександра Петракова з Боснією і Герцеговиною (1:1) в матчі кваліфікації чемпіонату світу-2022.

«Хороша гра вийшла, на одному диханні, причому, у виконанні обох збірних. Матч тримав у напрузі всі 90 хвилин. Мені сподобалася команда Боснії і Герцеговини. Це дуже організований колектив.

Була віддача, готовність на хорошому рівні, але не вистачало технічної майстерності. Думаю, збірній України в цьому поєдинку, особливо в другому таймі не вистачило такого футболіста, як Маліновський. Я не хочу втручатися в ці суперечки, давати комусь оцінки, а просто констатую факт», - сказав Буряк.

Оцініть матеріал
(79)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
antt
Нам просто не вистачає класних футболістів, або хоча б якогось нормального рівня - тому якщо цей футболіст має наше громадянство його ж треба викликати в збірну, а не дивитися чи він ставить якісь умови - це вже тренеру вирішувати кого випускати на поле. Вчора треба було на когось змінювати випустив би його і було б видно чи він на щось здатний в другому таймі - або навіть випустити в основі якщо так хоче, а ближче до перерви замінити - при будь якому розкладі - нічого не створює значить і так на лавку, допоміг вийти вперед - замінив на Шапаренка який і в захисті відпрацьовує. Якщо у нас три-чотири футболіста нормальний рівень показують то хоч такого легіонера якось би в запасі тримати, якщо на основу не тяне.
Vladimir-Kharkiv
Я вообще не знаю чего не хватает нашим но игра была всего лишь первые 30 минут.....
Vladimir-Kharkiv
Тут не хватило такого игрока как Марлос!!!! Но он не свой же!!!
zepofriends
Я не хочу вмешиваться в эти споры, давать кому-то оценки, в просто констатирую факт»,
---
я не хочу вмешиваться в эти споры, я просто подкину дерьмица на вентилятор, как все эксперты. в каких эпизодах не хватало малины, были бы эти эпизоды вообще с малиной на поле, когда он последний раз забивал за сборную решающий мяч. зачем об этом всём говорить, просто не хватало на поле, достаточно чтобы выполнить команду "потяфкать".
PFCLviv
Був би піжон Маліновський, то програли б !
LomUs17
Та ясный перец, имея в стране футболиста такого уровня, и не вызывать его из-за своих каких-то бздыков! Лёня ненавязчиво хочет исправить ситуацию в сбороной?...
П.С.: Фото Шапы в новости про Малину... оррригинально, или похож на молодого Бурю, так что ли понимать...