Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 18 жовтня 2021, 01:46
3321
1

Олександр КУЧЕР: «Федоріва і Фоміна немає, тому вибрали Пейшото»

Наставник «Металіста» підбив підсумки перемоги над «Кременем» (4:0)

| Оновлено 18 жовтня 2021, 01:46
3321
1
Олександр КУЧЕР: «Федоріва і Фоміна немає, тому вибрали Пейшото»
ФК Металіст. Олександр Кучер

Пресконференція головного тренера «Металіста» Олександра Кучера після переможного матчу з «Кременем» (4:0).

- Вийшла цікава гра, створювали моменти. У першому таймі була слабка реалізація, але в другому все пішло набагато краще - забили чотири м'ячі. Хоча могли, в принципі, зробити це і в першому таймі. А так все по грі - був контроль, ми створювали моменти й забили достатньо.

- Пейшото крок за кроком наближається до перемоги в перегонах бомбардирів. Чи заплановані якісь преміальні, якщо він таки цього досягне? Ну або якщо забиває по два, як сьогодні.
- Я не знаю, чи у нього в контракті заплановані преміальні, або ні. Головне, щоб він забивав, а команда перемагала. Звичайно, я радий, що у нас є нападник, який забиває майже в кожній грі. Це добре, і головне, щоб він і далі продовжував в тому ж дусі.

- Ще одне питання по Пейшото. Сьогодні він вийшов з капітанською пов'язкою. Можете це прокоментувати?
- Що тут коментувати... Федоріва і Фоміна немає, тому вибрали Пейшото. Він лідер, веде команду за собою, забиває, тому чому б ні?

- Після нічийного результату з «Поліссям» було 5:0 з «Кривбасом», після нічиї з «Гірником-Спорт» - 4:0 сьогодні. У чому секрет такої метаморфози?
- Скажімо так, з «Гірником-Спорт», напевно, була у першу чергу розслабленість. Хлопці, мабуть, були надто самовпевненими. Після тієї гри ми переговорили з ними, пояснили, що не маємо права так грати, виходити на поле розслабленими й самовпевненими. Треба завжди максимально налаштовуватися і готуватися до гри. Ми переговорили, і все вийшло. Сьогодні на полі була інша команда в порівнянні з минулим матчем.

- Сьогодні в першому таймі ви використовували Харріса на позиції під нападником, але в другому повернули його на рідну позицію лівого вінгера. Чи можна очікувати появи Кадіма в ролі класичної «десятки» в майбутньому?
- Чому б ні? Він добре виглядав на цій позиції, просто в другому таймі ми змістили Кадіма на фланг і пробували під нападником Брайана. А так Харріс добре виглядав, відмінно зіграв. В середині він виконував все, що від нього вимагалося.
- Питання з приводу Балулі. Коли його можна чекати на полі? Фарес застудився, у нього ще є температура. Лікується.

У наступному турі 18 жовтня (четвер) «Металіст» зіграє на виїзді з «Агробізнесом» з Волочиська. Початок матчу о 15:15.

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
offshorezeli
Кучер удачно пристроился, повезло.