Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 12 жовтня 2021, 11:54
4844
13

ФОТО. Вони зіграли в FIFA 22. Тренування збірної на Арені Львів

12 жовтня Україна зустрінеться у відборі до ЧС-2022 з Боснією і Герцеговиною

| Оновлено 12 жовтня 2021, 11:54
4844
13
ФОТО. Вони зіграли в FIFA 22. Тренування збірної на Арені Львів
УАФ

Передігровий день національної команди України у Львові розпочався з прогулянки мальовничим Стрийським парком. Ранкова прохолода та жовтогарячі барви осені подарували приємне відчуття свіжості та сприяли кисневому збагаченню організму.

Після повернення до готелю на гравців чекав приємний сюрприз – вручення іменних карток відомого футбольного симулятора  FIFA 22, до якого цього року після тривалої паузи було включено національну команду України. Президент УАФ, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко, який особисто сприяв тому, що синьо-жовті повернули своє представництво в популярній комп’ютерній грі, вручив кожному з присутніх нині в таборі збірної футболістів іменні картки дійових осіб FIFA 22. «Поява синьо-жовтих у грі FIFA сприятиме популяризації збірної України у світовому футболі. Багато наших уболівальників  просили про це. А для вас це стане гарною нагодою зіграти у гру самим чи зі своїми дітьми», – зауважив президент УАФ.

Уже за годину, одразу після офіційної передматчевоі прес-конференції наставника синьо-жовтих Олександра Петракова та двох гравців у музейно-культурному комплексі «Львіварня», відбулася офіційна презентація України у грі FIFA, в якій, зокрема, взяли участь збірники Роман Яремчук та Ігор Харатін. Власне, Харатін зіграв виставковий комп’ютерний матч із лідером гурту ТНМК Олександром «Фоззі» Сидоренком. У зустрічі двох національних команд України перемогу святкувала збірна під орудою півзахисника синьо-жовтих (4:0).

А уже ввечері усі 24 гравці національної команди вийшли на реальний газон для того, аби провести офіційне передматчеве тренування. Повернувся до загальної групи Едуард Соболь, який працював на рівні з усіма. Упродовж годинного заняття тренерський штаб зробив заключні награвання та напрацювання тактичної побудови на матч.

Коли збірна поверталася до готеля «Нобіліс», у Львові почав накрапати дощ. Звична львівська погода нагадала про умови, які доволі часто супроводжують футбольні поєдинки в місті Лева. Зрештою, не факт, що під час матчу будуть опади, однак безсумнівно те, що збірна України вийде на вирішальну гру максимально сконцентрованою та готовою віддати всі сили заради бажаного результату. Водночас гравці та тренери очікують на традиційну потужну підтримку «Арени Львів», яка завжди додає футболістам максимального куражу.

Склад національної збірної України

Воротарі: Андрій Пятов («Шахтар» Донецьк), Георгій Бущан («Динамо» Київ), Дмитро Різник («Ворскла» Полтава).

Захисники: Микола Матвієнко, Сергій Кривцов, Віктор Корнієнко (усі – «Шахтар» Донецьк), Олександр Караваєв, Ілля Забарний, Олександр Тимчик, Олександр Сирота, Артем Шабанов (усі – «Динамо» Київ), Едуард Соболь («Брюгге», Бельгія).

Півзахисники: Сергій Сидорчук, Микола Шапаренко, Віктор Циганков (усі – «Динамо» Київ), Тарас Степаненко («Шахтар» Донецьк), Сергій Булеца («Зоря» Луганськ), Олександр Піхальонок («Дніпро-1»), Андрій Ярмоленко («Вест Гем», Англія), Олександр Зубков («Ференцварош», Угорщина), Ігор Харатін («Легія», Польща).

Нападники: Роман Яремчук («Бенфіка», Португалія), Артем Довбик («Дніпро-1»), Данило Сікан («Шахтар» Донецьк).

ФОТО. Вони зіграли в FIFA 22. Тренування збірної на Арені Львів

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті оцінив матч з Манчестер Сіті, в якому Лунін двічі відбив пенальті
Футбол | 18 квітня 2024, 07:15 1
Анчелотті оцінив матч з Манчестер Сіті, в якому Лунін двічі відбив пенальті

Карло прокоментував перемогу «Реала» у матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

АНЧЕЛОТТІ: «Пенальті – азартна гра. Довіряв Луніну, який був спокійним»
Футбол | 18 квітня 2024, 02:05 4
АНЧЕЛОТТІ: «Пенальті – азартна гра. Довіряв Луніну, який був спокійним»

Карло коротко прокоментував серію пенальті у матчі «Манчестер Сіті» – «Реал»

Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Aerobus43
Manticora 1990 - це луганская шавка...не зачіпайту цю нечистоту, бо з неї смердить гірше ніж від бомжа, там і лексикон аналогічний
Viktor Tarator
fifa пробила дно як у кончених кацапів може рейтинг бути вищий ,вони не обіграли жодного топ суперника вони б навіть якщо зіграли з французами 1 1 то півроку про це б говорили ,сама кончена гра
Ёкарный Бабай
А че не в худший в мире футбольный симулятор eFootball 2022
pahentrahen
Мы сыграли с Талем 10 партий, в преферанц, в очко и на бильярде. Таль сказал - такой не подведет.
manticora1990
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
manticora1990
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил