Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 12 жовтня 2021, 17:08
5077
11

Україна U-21 – Фарери U-21. Прогноз і анонс на матч відбору до Євро-2023

Взяти три очки підопічним Ротаня буде непросто, хоч букмекери й впевнені в зворотному

| Оновлено 12 жовтня 2021, 17:08
5077
11
Україна U-21 – Фарери U-21. Прогноз і анонс на матч відбору до Євро-2023
УАФ

У вівторок, 12 жовтня, в Запоріжжі на стадіоні «Славутич Арена» відбудеться поєдинок 4-го туру групового раунду кваліфікації чемпіонату Європи серед команд до 21 року, в якому зіграють молодіжні збірні України та Фарерських островів. Стартовий свисток пролунає о 18:00 за Києвом.

Україна U-21

 

У складі молодіжної збірної України є гравці, котрі вигравали в 2019 році Мундіаль у віковій категорії U-20. Зокрема, динамівець Владислав Супряга, якого сватають у відразу декілька клубів італійської Серії А. У 2006 році українці під керівництвом Олексія Михайличенка стали віце-чемпіонами Європи, програвши у фіналі Нідерландам (0:3).

З нинішнім наставником Русланом Ротанем «жовто-сині» вже встигли провалити відбір до чемпіонату Європи 2021 року, програвши всюди де було можна і не можна, однак змін на тренерському містку не відбулося. Пройти кваліфікацію в групі з Францією, Сербією, Північної Македонією, Вірменією і Фарерськими островами, однозначно, буде непросто. Перше місце вийде на Євро-2023 напряму, а вихід з другого дозволить зіграти в стикових матчах за путівку.

На старті нинішнього відбору збірна України U-21 несподівано обіграла однолітків із Сербії (1:0), а потім підопічні Ротаня виграли у Вірменії з рахунком 2:1. Але утримати першу сходинку в турнірній таблиці українцям не вдалося, оскільки в третьому турі їх розбили французи з рахунком 5:0.

Фарери U-21

 

На відміну від України, збірна Фарерських островів зуміла взяти очки в матчі з Францією. Хоча, звичайно ж, в даному випадку більш доречно слово «відібрати». Футбольний карлик поступався в рахунку і за всіма законами логіки повинен був програвати розгромно, але сталося диво.

Груба помилка голкіпера «Лідса» Іллана Мельє дозволила аутсайдеру відігратися і згодом завершити матч внічию. Французи завдали 30 ударів (8 в отвір), а Фарери - тільки 1, зате результативний. Після перемоги над Україною, французи одноосібно очолили відбіркову групу, а Фарерські острови зберігають шанси поборотися за друге місце.

Після чотирьох зіграних матчів в активі «рибалок» п'ять очок. Їм вдалося також обіграти Вірменію (2:0) і зіграти внічию з Північної Македонією (1:1). Тому взяти три очки підопічним Ротаня в майбутньому поєдинку буде непросто, хоч букмекери й впевнені в зворотному.

Орієнтовний склад України: Нещерет – Сич, Батагов, Таловеров, Вівчаренко, Бондаренко, Назаренко, Мудрик, Криськів, Судаков, В'юнник.

12 жовтня, вівторок

Україна U-21 – Фарерські острови U-21
Запоріжжя. Стадіон «Славутич Арена». 18:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
УКРАЇНА U-21 — ФАРЕРИ U-21. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Маріо Зебец (Хорватія)
Прогноз Sport.ua — 2:0
Денис Шаховець
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Serg Wojcev
ротань дремуче дерьмо испортил все сборные
dadaali177188
от этого физрука ничего хорошего не ждёшь......после игры скажет , что наши игроки круче самого чак нориса, но не в том тонусе
gajvir
Тренер Ротань - шлях успіху - від команди чемпіонів світу до команди рівня Фарер . Надіюсь на вимучену перемогу збірної. Сумно.
New Zealander
Ротань после поражения Украины от Фарер: "Может где-то надо было лучше нам тренироваться, но короче будем щас мы разбираться"
Ёкарный Бабай
Живодерам только разгром, другого не примем от Рузика
PerezdeCuellar
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Обижающийся из Бергамо
Если за Фареры болеть то это некрасиво,да?
offshorezeli
прозвучит дико, но редкий случай когда надо болеть против своей молодёжки.
offshorezeli
прогноз, при любом исходе Ротань красавчик, а наши украинская молодёжь самая талоновыта и патриотычна.