Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 11 жовтня 2021, 22:28
3954
2

Владислав СІРЕНКО: «Не знаю, що повинен змінити Вайлдер, щоб побити Ф'юрі»

Боксер B1 Boxing - про головний бій жовтня, а також свої плани на майбутнє

| Оновлено 11 жовтня 2021, 22:28
3954
2
Владислав СІРЕНКО: «Не знаю, що повинен змінити Вайлдер, щоб побити Ф'юрі»
B1 boxing. Владислав Сіренко

Чемпіон WBC Asia Владислав Сіренко (18-0, 15 КО) в інтерв'ю Sport.ua поділився своєю думкою про майбутній мега-файт в суперважкій вазі між американцем Деонтеєм Вайалдером (42-1-1, 41 КО) і володарем пояса WBC Тайсоном Ф'юрі (30-0-1, 21 КО).

Також боксер В1 Boxing розповів про перемогу Олександра Усика (19-0, 13 КО) над Ентоні Джошуа (24-2, 22 КО), тренування в таборі уродженця Криму, і планах на свій наступний бій.

- Кого вважаєте фаворитом третього бою Ф'юрі - Вайлдер і чому?
- Думаю, що переможе Ф'юрі, тому що другий бій між ними показав величезну різницю в класі. Я не знаю, що повинен змінити або додати Вайлдер, щоб побити Ф'юрі. Єдине, що може зупинити Тайсона - це якщо він буде психологічно розбалансований перед цим боєм, що дуже для нього характерно.

- У пресі чи не кожен висловлюється про те, як Джошуа потрібно боксувати в реванші, щоб перемогти Усика. А як потрібно боксувати Усику, щоб і вдруге перемогти британця?
- Не думаю, що Олександру потрібно щось міняти. У нього був позитивний результат, він переміг і не потрібно нічого змінювати. Можливо, потрібно буде під щось підлаштуватися по ходу бою, але щось змінювати не варто.

- Ви були в таборі Усика перед поєдинком з Чісорою. Чим запам'яталася робота там?
- Завжди запам'ятовується, що Олександр дуже якісно і плідно готується до своїх поєдинків. Це і можна відзначити.

- Чому Усик набагато краще виглядав з Джошуа, ніж з Чісорою?
- Це різні стилі і цим бокс цікавий, тому що два різні стилі роблять цей бій. Стиль Чісори був не так зручний і не настільки комфортний Усику, а стиль Джошуа був навпаки більш зручний.

- Назвіть свій рейтинг топ-5 боксерів надважкої ваги.
- У мене перший рядок ділили б Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик, але поставимо українця на першу позицію, тому що у нього чотири пояси, а у Ф'юрі один. Третю позицію залишу Ентоні Джошуа, тому що він мені імпонує як спортсмен. На четверте місце поставлю Ділліана Вайта, а на п'яту позицію давайте поставимо Джо Джойса.

- Коли чекати на ваш наступний поєдинок? Чи є вже варіанти по суперниках?
- Ми дуже прагнемо, дуже хочемо і впевнений, що зможемо провести поєдинок до кінця цього року. Конкретну дату, місце і суперника я вам назвати не можу.

- Скільки часу відводите собі на те, щоб вийти на чемпіонські поєдинки?
- Дуже складне питання. Моє завдання на даному етапі кар'єри - набиратися досвіду і бути готовим до того моменту, коли у мене випаде шанс проявити себе. Коли він з'явиться, то я повинен буду робити це на максимум і десь в той момент у мене повинен з'явитися шанс побоксувати за серйозний титул чемпіона світу.

- У вас була досить коротка аматорська кар'єра. Дуже рано ви пішли в профі, в 22 роки. Це плюс чи мінус на нинішньому етапі?
- Напевно, для когось це буде мінусом, для інших плюсом. Особисто я завжди мріяв бути професійним боксером. Коли у мене перестало виходити в любителях, коли пішов спад, то хотілося щось змінити. Я вирішив перейти в професійний бокс, я був більш мотивований спробувати себе в ньому.

Я не бачив себе олімпійським чемпіоном, я бачу себе майбутнім чемпіоном світу в професіоналах. Тому для мене це скоріше плюс.

Відзначимо, що Сіренко вже вирушив до Болгарії, де проведе підготовку до майбутнього поєдинку. Дата і суперник поки не відомі.

У той же час компанія B1 Boxing вже 10 жовтня в Києві пройде перший турнір Boxing Jungle, в якому в ринг вийдуть проспекти українського боксу. Серед учасників турніру, який відбудеться в ДК «Ровесник» Богдан і Валентин Штонда, Ярослав Міхалушко, Денис Салабай, Степан Грекул та інші.

Квитки на шоу можна придбати за цим посиланням .

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Trollface
Фьюри набрал вес. Попасть будет не сложно.
Scofield Lincoln
Просто делать то, что он делал в первом бою... Но на этот раз, нужно наверняка попасть!