Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

НБА
| Оновлено 08 жовтня 2021, 14:41
495
0

Святослав МИХАЙЛЮК: «Поки не можу сказати, що я увійшов в ігровий ритм»

Українець провів другий матч за новий клуб

| Оновлено 08 жовтня 2021, 14:41
495
0
Святослав МИХАЙЛЮК: «Поки не можу сказати, що я увійшов в ігровий ритм»
БК Торонто

Баскетболіст «Торонто Репторс» Святослав Михайлюк прокоментував матч проти «Філадельфії» (113:125), в якому він набрав 11 очок.

«Я відчуваю, що у мене є відмінна можливість. Вважаю, що добре вписуюся в команду, де виступають відмінні хлопці. Всі грають один за одного, від цього виграє команда в цілому. Чи налагодив я хімію з новими одноклубниками? Звісно. У нас немає егоїстів. Сьогодні у нас були проблеми з рухом м'яча, але ми тільки пристосовуємось грати один з одним. Це всього лише другий передсезонний матч. У команді багато нових гравців. Багато молодих баскетболістів, які тільки роблять перші спроби на вищому рівні. Всі намагаються прислухатися до Фреда Ванвліта, О Джи Анунобі і Паскаля Сіакама.

Пройшов приблизно тиждень тренувального табору, так що не можу відповісти на питання про те, чи увійшов я в свій ритм. Розраховую серйозно допомогти команді зі старту сезону. Обстановка в команді настільки дружня, наскільки це взагалі можливо. Всі беруть із цього вигоду, не тільки я. Гравці можуть спокійно робити свою роботу. У кожного різна ситуація, але особисто я люблю стабільність. Мені подобається виконувати рутинну роботу. Це дозволяє найкраще проявити себе», - заявив Михайлюк.

 

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.