Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 07 жовтня 2021, 17:39
1245
0

Олександр ПРИЗЕТКО: «У Металісті є травмовані і хворі»

Спеціаліст поділився очікуваннями від поєдинку з «Гірником-Спорт»

| Оновлено 07 жовтня 2021, 17:39
1245
0
Олександр ПРИЗЕТКО: «У Металісті є травмовані і хворі»
ФК Металіст. Олександр Призетко

Асистент головного тренера «Металіста» Олександр Призетко поділився очікуваннями від виїзної зустрічі з «Гірником-Спорт». Матч 12-го туру Першої ліги відбудеться у четвер, 7 жовтня.

- У першій третині чемпіонату команда виглядала переконливо. Чи проводите ви якусь роботу, щоб не було самовпевненості? Бо в останніх матчах здалося, що вона була присутня.
- Звичайно, ми з хлопцями щодня про це розмовляємо. Вони знають наші цілі, що ми хочемо, куди йдемо. І я думаю, що в цьому плані все буде нормально.

- Наскільки специфічним і особливим є наступний суперник — «Гірник-Спорт»?
- Розкривати всі карти не будемо, але суперник хороший. Ми не дивимося на місце в таблиці, тому що Перша ліга така, що кожен може обіграти кожного. Готуємося до важкої виїзної грі, і результат для нас є тільки один — це перемога.

- У команді з Горішніх Плавнів є футболісти, які виступали у «Металісті 1925» і «Металі» — Цвіренко, Романов, Кравчук. Наскільки вони визначають ігровий почерк «Гірника-Спорт»?
- Там є ще й Ямполь, який не так давно теж грав у Харкові. У попередньому турі він приніс їм перемогу в Івано-Франківську. Кравчук, Романов, Цвіренко... Думаю, в останніх іграх вони у черговий раз показали, що є кваліфікованими футболістами. Можливо, і налаштовуватися на «Металіст» ці виконавці будуть по-особливому. У будь-якому випадку, на нас чекає непростий поєдинок.

- Вас чекає такий собі жовтневий марафон — після матчу з «Нивою» в цьому місяці буде ще 6 матчів. Чи планується ротація в такому щільному графіку?
- Звичайно, пауз немає, десь нам буває важко, є травмовані і хворі. Але ми — одне ціле, на сьогодні є футболісти, які не потрапляють до заявки. У нас є ротація, і думаю, що все буде добре.

- У порівнянні з матчем проти «Ниви», на кого «Металіст» вже зможе розраховувати в поєдинку проти «Гірника-Спорт»?
- За день до гри я не можу говорити про це. Хоч і знаю (посміхається).

Матч «Гірник-Спорт» — «Металіст» відбудеться в Горішніх Плавнях на стадіоні «Юність». Початок о 13:15.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.