Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 07 жовтня 2021, 00:52
6934
13

ВІДЕО. Щоденник збірної. Як Петраков налаштовує команду на Фінляндію

7 жовтня о 16:45 синьо-жовті з Борисполя вилетять до Гельсінкі

| Оновлено 07 жовтня 2021, 00:52
6934
13
ВІДЕО. Щоденник збірної. Як Петраков налаштовує команду на Фінляндію
УАФ

Збірна України на тренувальному зборі працює із великим бажанням та позитивним настроєм, який традиційно панує в головній команді країни. Конкуренція за місце у складі – на найвищому рівні: і досвідчені збірники, й амбіційні новачки однаково прагнуть показати тренерському штабу свої найкращі якості.

Заняття йдуть із завданнями різного спрямування – й у такт цьому й різна погода: вранці – по-весняному сонячна, а ввечері – з осіннім холодом. Незмінним залишається одне – концентрація та самовіддача всіх 24-х гравців, які працюють у таборі синьо-жовтих.

6 жовтня вранці увагу було приділено грі під час виконання стандартних положень – і при захисних, і при атакувальних діях. А ввечері тактичні напрацювання відбувалися в реальних ігрових умовах, що дало можливість оцінити, наскільки гравці готові виконувати вимоги головного тренера та його помічників.

7 жовтня вранці збірна проведе заключне тренування київського етапу жовтневого збору: як і всі попередні, воно відбудеться на полі НТК ім. В. Баннікова. Після цього синьо-жовті повернуться у готель «Опера», пообідають, зберуть валізи та виїдуть у міжнародний аеропорт Бориспіль. Виліт чартеру до Гельсінкі призначено на 16:45.

ВІДЕО. Щоденник збірної. Як Петраков налаштовує команду на Фінляндію

Тренування збірної України, 06.10.2021

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
PFCLviv
Удачі Петракову і всій нашій команді!
shaban1956
Якщо наша збірна переможе ще тричі,що скажуть критики,цікаво.
source02
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Михаил Варивода
Соболь понравился
aleks19826
Фанати предакова цікаво, коли зрозуміють, що він лох? Після цієї гри чи після третьої? Ждем після цього позору реброва вже в 22 ррці
Mykola_nik
Кращих гравців він садить на лавочку або взагалі виганяє... тим самим завойовує собі авторитет. Прості вболівальники цього не розуміють чому автоматично збірна стає слабша і в турнірній таблиці менше очок
LomUs17
А Педраков всё лыбится. Что-то встёгивает пацанам, поучает, как-будто сам не один сезон провёл на высоком уровне. А на деле его собственная карьера - это "Колхозник" во второй лиге и любители. Ну что он им нового может рассказать??? Детей и юношей тренировать ему - самое то.