Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 05 жовтня 2021, 16:54
29043
16

Деонтей ВАЙЛДЕР: «Усик буде людиною честі і проведе бій зі мною»

Американець сподівається, що битиметься з українцем за звання абсолютного чемпіона світу

| Оновлено 05 жовтня 2021, 16:54
29043
16
Деонтей ВАЙЛДЕР: «Усик буде людиною честі і проведе бій зі мною»
Getty Images/Global Images Ukraine

Екс-чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі Деонтей Вайлдер вірить, що володар титулів WBA, WBO і IBF Олександр Усик захоче провести з ним бій, якщо 9 жовтня він відбере пояс у Тайсона Ф'юрі.

«Сподіваюся, що в цей час наступного року у нас буде абсолютний чемпіон. Я не знаю. Але коли я поб'ю Ф'юрі, і якщо Усик вдруге переможе Джошуа, а багато людей у світі пророкують, що це станеться, якщо тільки Ентоні нічого не змінить у своєму тренувальному таборі, то, думаю, Олександр буде людиною честі і проведе бій зі мною.

Я вважаю, що ми зможемо побачити цей бій, тому що я винесу Ф'юрі. У моїй голові немає ні найменшого сумніву в цьому. Тайсон не тренувався так само ретельно, як я, він не хоче цього так сильно, як я. І він не знає, що на нього чекає. Вони ніколи не бачили такого Вайлдера. Ніхто не бачив мене таким. Я доведу це всім моїм скептикам і прихильникам. 9 жовтня буде веселий вечір боксу.

Якщо все складеться добре, якщо на той момент у Усика ще будуть титули, а я поб'ю Ф'юрі, то думаю, що ви побачите це бій. Але подивимося, як вийде, оскільки коли у бійців з'являються пояси, вони ведуть себе кумедно», - сказав Вайлдер.

Читайте також: Деонтей Вайлдер: «Не здивований перемогою Усика, в реванші він буде ще швидшим».

Оцініть матеріал
(233)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Плотницький поділився планами щодо збірної України
Волейбол | 02 травня 2024, 11:02 9
Плотницький поділився планами щодо збірної України

Лідер української команди – про майбутнє

Автобус ПСЖ залишив стадіон у Дортмунді без Мбаппе. Стала відома причина
Футбол | 02 травня 2024, 06:35 6
Автобус ПСЖ залишив стадіон у Дортмунді без Мбаппе. Стала відома причина

1 травня «Боруссія Д» обіграла парижан 1:0 у першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Rzechpospolita
Будем посмотреть, классно будет, если Деонтей потушит свет Цыгану! Все просто из-за того, что большинство ждали бой за абсолюта "Фьюри - Джошуа".
Vladyslav Lukiantsev
Для Усика лучше если выиграет Уайлдер. Просто они слишком разные и это та же история, что и с Джожуа - если Усик не попадет под лаки панч - он выиграет, поэтому шансы есть и притом реальные. А вот с Фьюри у Усика шансов крайне мало просто потому что плюсы у них сходные - только Фьюри во всем чуть лучше и чуть больше.
SEMIRAMID
Уайлдер - это зверье! Он редко говорит на публике! Думаю, что на этот раз он будет праздновать победу в бою против Фьюри! Эти два боксера (Фьюри и Уайлдер) на голову сильнее, чем Джошуа! Если Усик встретиться на ринге с Фьюри, то это будет "Квартал 95", а вот с Уайлдером у Усика шансов никаких!
Владислав Антонов
Думаю шанси 55 на 45 на користь американця. Не забуваємо, що Фьюрі переніс ковід, а це дивним і непередбачуваним чином може вплинути на його організм.
Сміх
Коментар на рахунок дивної поведінки чемпіонів - смішний. Бо сам Бомбер два роки бігав від Уайта і провів п'ять добровільних захистів, аби з офіційним претендентом (Уайтом) не боксувати.
Trollface
Не кажи гоп, поки не перескочиш.