Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 04 жовтня 2021, 14:21
5837
0

Айнарс БАГАТСКІС про поразку Кривбасу: «Мене ще ніколи так не принижували»

«Київ-Баскет» сенсаційно поступився дебютанту Суперліги

| Оновлено 04 жовтня 2021, 14:21
5837
0
Айнарс БАГАТСКІС про поразку Кривбасу: «Мене ще ніколи так не принижували»
ФБУ

Один з топових українських клубів «Київ-Баскет» сенсаційно поступився «Кривбасу» (85:88 ОТ) в черговому турі Суперліги. Головний тренер киян Айнарс Багатскіс емоційно висловився про цей матч.

«Не з чуток знаю, як тут важко грати. З самого початку не були ментально готові до грубого захисту. У першій половині не виконали жодного штрафного. Нас відрубували просто від штрафних. Ми в штрафний майданчик не могли вийти. У другій половині заспокоїлися, почали грати агресивніше. Ніби все стало на свої місця. При цьому на початку четвертої чверті знову втратили ігровий ритм. У Суперлізі дуже важко перемогти, якщо ти граєш тільки відрізками. Потрібно бути в грі весь матч. Вітаю «Кривбас» з перемогою. Мене так ніколи не принижували, як сьогодні. Моментами здивували гравці. Всі три комбінації «Кривбасу» ніби розібрали, показували на відео окремо кожному гравцеві. В баскетбол грають гравці. На самому початку ми втратили чотирьох гравців. За 3 хвилини вони отримали 5 фолів і пішла зовсім інша гра.

Я радий, то ми повернулися в гру, зробили якісь висновки для себе, але в кінцівці просто не вистачало правильних рішень. Не скажу у кого. Ми грали в якісний баскетбол, мало втрат. Під грубим тиском були в грі. У «Кривбасу» немає інших варіантів. Вони повинні грати грубо, якщо хочуть перемогти. Ми до цього не були готові. Потім повернулися, але знову втратили ритм. Важко сказати більше. Це баскетбол, частина гри. За три дні було два овертайми. Два дні тому десь нам пощастило в кінцівці. Сьогодні навіть уві сні не міг уявити, що при підбиранні людина з ростом 218 см може отримати фол. Виявляється, може. Ця гра для мене дала нові висновки про лігу, про команди. Дуже цікава ліга», - сказав Багатскіс.

Оцініть матеріал
(43)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.