Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 04 жовтня 2021, 02:46
1258
0

ГРОЗНИЙ: «Динамо підходить до матчу із Шахтарем на негативних емоціях»

Спеціаліст поділився очікуваннями від поєдинку 10-го туру УПЛ

| Оновлено 04 жовтня 2021, 02:46
1258
0
ГРОЗНИЙ: «Динамо підходить до матчу із Шахтарем на негативних емоціях»
ФК Динамо Київ. Віктор Циганков

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний поділився очікуваннями від матчу 10-го туру УПЛ «Динамо» — «Шахтар».

«Про цей поєдинок неможливо говорити у відриві від матчів цих команд в єврокубках. Після нічиєї в Лізі чемпіонів з «Інтером» «Шахтар» до цього протистояння підходить на позитивній хвилі, а «Динамо» після розгрому від «Баварії» — на негативних емоціях. Проте, для киян, точніше, для їх наставника, дуже важливо швидко внести корективи.

Кожен буде будувати гру по-своєму. Динамівці не намагатимуться за будь-яку ціну контролювати м'яч, а ось збити гру «Шахтаря» — так. Вважаю, що підопічні Мірчі Луческу не дадуть гірникам того, що давав «Інтер». Для того, щоб команді Роберто Де Дзербі було некомфортно, потрібно позбавити її м'яча. А для цього необхідно бути готовим функціонально. Динамо в цьому плані виглядає непогано, команда добре переміщається по полю. Я б на місці Мірчі Луческу пресингував. Навіть перейшов би на персональний пресинг, що часто робить Джан П'єро Гасперіні в «Аталанті». Я не дав би футболістам «Шахтаря» спокійно отримувати м'яч. Це дуже важливий момент.

Не потрібно забувати, що у донеччан травмувався Траоре. Тепер нападником у них буде легкий гравець, який чудово працює з м'ячем. «Шахтар» зі свого боку буде пробувати контролювати м'яч і відрізати пресинг-групу. Проте, я припускаю, що в цьому матчі буде багато боротьби», — вважає Грозний.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.