Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
|
3504
1

Олександр КУЧЕР: «Була розслабленість. Можливо, навіть самовпевненість»

Харківський «Металіст» впевнено лідирує в Першій лізі

Олександр КУЧЕР: «Була розслабленість. Можливо, навіть самовпевненість»
ФК Металіст. Олександр Кучер

Головний тренер «Металіста» Олександр Кучер прокоментував перемогу харків'ян в матчі з тернопільською «Нивою» (2:1).

- Скажу так: побоювалися суперника, говорили хлопцям, що непогана команда, добре вибігає, має в складі швидкісних вінгерів. Звертали увагу на те, що «Нива» чекає нового тренера, футболісти будуть доводити свою спроможність, тому нам доведеться непросто. Так і вийшло. Вийшли розслабленими на перший тайм, відразу пропустили. Радує, що швидко відреагували, створили пару моментів, забили другий м'яч, і це добре. Після цього знову заспокоїлися. Другий тайм показав, що при кожному стандарті біля чужих воріт з'являвся момент біля наших. За рахунку грали, була неуважність. Суперники вибігали в контратаки, і десь ми могли отримати. Але є три очки - будемо рухатися далі.

- Чи може бути таке, що футболісти заглядають в турнірну таблицю, і тому є розслабленість?
- Звичайно ж, вони все розуміють, стежать, знають всі результати. Це нормально для кожного футболіста. Напевно, десь розслабленість є. Можливо, навіть самовпевненість. Хоча треба бути впевненим, а не самовпевненим, бо це може зіграти з нами злий жарт. Добре, що сьогодні все так закінчилося. Будемо розмовляти, розбирати гру, проведемо теорію, поговоримо.

- З точки зору психології ви вже відповіли. А в цілому, зробили для себе висновок: яку лінію в команді потрібно посилити, що змінити, покращити?
- Перш за все, дуже хочеться, щоб всі хлопці були здоровими, і тоді ми зможемо робити ротацію. Зараз нам важко, весь час хтось випадає. Коли буде по дві людини на кожну позицію, буде набагато цікавіше тренуватися і грати. Тоді зовсім інше ставлення. Зараз ми часом не можемо зробити заміну, і людина грає 90 хвилин. Коли буде кого випустити - буде цікавіше.

Оцініть матеріал
(34)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
VIPsector1
Мы это увидели. Самая слабая домашняя игра из прошедших. Спасибо, что взяли три очка. Но все играли «из-под палки». Увиденное вчера говорит о многом. Но главное, пожалуй, то, что Владимир Танчик - наше всё!