Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 04 жовтня 2021, 02:49
738
0

Баварія – Айнтрахт Ф. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

Чи дійсно багато забрало сил київське «Динамо» у німецького чемпіона?

| Оновлено 04 жовтня 2021, 02:49
738
0
Баварія – Айнтрахт Ф. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 3 жовтня, у Мюнхені на стадіоні «Альянц Арена» відбудеться матч сьомого туру чемпіонату Німеччини з футболу, у якому зіграють мюнхенська «Баварія» і франкфуртський «Айнтрахт». Стартовий свисток арбітра пролунає о 18:30 за київським часом.

Баварія

Юліан Нагельсманн уже з перших днів роботи на чолі мюнхенського гранда примудрився замилити око. «Баварія» виглядала достатньо сирою в товариських матчах міжсезоння, але хто б міг подумати, що це буде лише непривабливою ширмою перед наступом «бульдозером», який тепер змітає все на своєму шляху. На жаль, київське «Динамо» в матчі на поле «Червоної машини» спіткала рівно така ж доля (0:5), як і всіх інших суперників «Баварії» від моменту її стартового протистояння проти менхенгладбахської «Боруссії» (1:1).

Порахувати кількість забитих м'ячів командою Нагельсманна за останні два з половиною місяці буде справою невдячною – від підсумкового результату може стати не по собі, тому відзначимо, що лише п'ять команд: обидві «Боруссії», «Кельн», «Лейпциг» та «Гройтер Фюрт», які зуміли хоча б раз відзначитися у воротах Нойєра. Очевидно, що з такою статистикою команді може бути підготоване місце тільки на вершині турнірної таблиці, де і розмістився наразі мюнхенський клуб. Наївно буде вважати, що «Баварія» за таких розкладів захоче змінити будь-яким чином ситуацію, що склалася.

Айнтрахт Ф

Чи здатна команда Олівера Глазнера втрутитися в гегемонію чинного чемпіона на внутрішній арені? У цілому, Франкфурт колись вважався досить непростим суперником для мюнхенців у матчах чемпіонату, але це було актуально тільки в тому випадку, якщо їхні зустрічі проходили у «фінансовому серці Німеччини». Виїзди на південь країни для «червоно-білих» – геть кепські, бо в останній раз вони хоча б не програвали в чемпіонаті ще в далекому 2007 році, а взагалі останній їхній успіх у гостях датований кубковим фіналом 2018 року, ось тільки подібні матчі приймає аж ніяк не «Альянц Арена».

Що ж стосується поточного стану «Айнтрахта», то більш миролюбної команди, виходячи з результатів попередніх матчів, і по всій Європі буде складно відшукати. Відразу шість нічийних результатів поспіль мали місце після поразки на старті сезону від «Борусії» Дортмунд (2:5), якій передував сенсаційний виліт із Кубка Німеччини після гри проти «Мангейма» (0:2). При цьому, Франкфурт ще й встигає відзначатися виступами в Лізі Європи, де напередодні з великими зусиллями обіграв бельгійський «Антверпен» на виїзді (1:0), і ось з цим скромним багажем намір відправитися прямо в розпал Октоберфесту. Диви, як би «орли» не стали «закускою» до чергового пропущеного келишку пива для місцевих фанатів – безпосередньо саме свято в цьому році знову довелося скасувати через COVID-19.

Орієнтовні склади

«Баварія»: Нойер – Девіс, Ернандес, Упамекано, Зюле – Кімміх, Горецка – Сане, Мюллер, Гнабрі – Левандовскі.

«Айнтрахт Ф»: Трапп – Туре, Хінтереггер, Хасебе – Костич, Камада, Хрустіч, Соу, Чендлер – Борре, Ламмерс.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в майбутній грі на нас чекає черговий парад голів на «Альянц Арені». Нашою ставкою буде позиція – Фора. «Баварія» (-3) з коефіцієнтом 2.50 за лінією Parimatch.

3 жовтня, неділя

«Баварія» – «Айнтрахт Ф»
Мюнхен. «Альянц Арена». 18:30
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Прогноз Sport.ua – 4:0
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

100-мільйонний пшик? Як Джейдон Санчо може почати все з нуля у Манчестері
Футбол | 25 квітня 2024, 11:00 0
100-мільйонний пшик? Як Джейдон Санчо може почати все з нуля у Манчестері

Щоправда, на шляху до цього ще існує одна «невеличка перешкода»…

Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі
Футбол | 24 квітня 2024, 18:08 1
Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі

Для когось із них прийдешнє літо, ймовірно, принесе момент, коли доведеться попрощатися

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.