Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 жовтня 2021, 01:49
3092
0

Динамо - Шахтар. Прогноз на матч Андрія Воробея

Прогноз експерта на матч чемпіонату України

| Оновлено 06 жовтня 2021, 01:49
3092
0
Динамо - Шахтар. Прогноз на матч Андрія Воробея
ФК Динамо Київ

Екс-форвард збірної України і «Шахтаря» Андрій Воробей зробив прогноз на матч 10-го туру УПЛ «Динамо» - «Шахтар».

«У минулому турі УПЛ «Динамо» виграло у «Руха» (2:0), а «Шахтар» виявився сильнішим за «Верес» (4:1). Потім в Лізі чемпіонів «гірники» зіграли внічию 0:0 з «Інтером», а динамівці програли в Німеччині «Баварії» з рахунком 0:5.

Цей матч буде, напевно, продовженням поєдинку за Суперкубок України. В цьому класико я віддаю перевагу «Шахтарю». І я так вважаю не тому, що «Шахтар» - моя рідна команда. На даний момент і моральна складова краще у «гірників». Зараз вони набрали хід, відчули смак перемоги, смак цієї гри, якої від «Шахтаря» вимагають. Це показали ігри з «Динамо» (3:0) і з «Інтером» (0:0). Також варто відзначити, що у «Шахтаря» було більше часу на відновлення після матчу Ліги чемпіонів.

Гірники» грали у вівторок, а динамівці - в середу. Це важливо. Тому, думаю, «Динамо» буде складніше. Кияни програли в матчі за Суперкубок, потім з великим рахунком, прикро програли в Мюнхені «Баварії» з рахунком 0:5. Також переліт у динамівців був на відміну від «Шахтаря». А ще «Динамо» і «Шахтар» зараз грають на одному стадіоні. Номінально кияни грають удома і, звичайно, на «Олімпійському» буде підтримка «Динамо». Але в принципі дві команди грають на одному стадіоні, тому не можна сказати, що для когось цей матч буде домашній, а для когось виїзний. Поле для всіх буде знайоме. Я віддаю перевагу «Шахтарю» в цьому матчі. Мені здається, у «гірників» і клас футболістів вище, а також ті фактори, які я перерахував, дадуть про себе знати. «Шахтар», не скажу, що впевнено, але повинен виграти. Я думаю, рахунок буде або 1:0, або 2:1 на користь «гірників», - сказав Воробей.

Матч «Динамо» - «Шахтар» відбудеться 3-го жовтня. Початок зустрічі о 19:30.

Андрій Воробей - колишній гравець «Шахтаря» і збірної України. Найкращий бомбардир чемпіонату України сезону 2000/2001. Триразовий чемпіон і володар Кубку України.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.