Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 02 жовтня 2021, 23:01
468
1

Торіно – Ювентус. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч 7-го туру Серії А

| Оновлено 02 жовтня 2021, 23:01
468
1
Торіно – Ювентус. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 7-го туру італійської Серії А «Торіно» – «Ювентус»:

«Туринское дербі незалежно від турнірного становища команд завжди вогненно безкомпромісні. Досвідченому Аллегрі після стартового провалу (1 очко в трьох матчах) вдалося налаштувати команду на переможний хід. В результаті у туринців вийшло здобути перемоги над «Мальме» (3:0) і «Челсі» (1:0) в Лізі чемпіонів, а також взяти верх в Серії А над «Спецією» і «Сампдорією». Ще вони зіграли внічию з «Міланом». Але 10 очок відставання від лідера чемпіонату Італії, звичайно ж, це багато. Але «Юве» звикає грати без Роналду, сподіваючись тільки на себе і футболістів, які є в команді.

У «Торіно», до речі, як і у «Ювентуса» 8 очок в активі. У обох туринских команд по 2 перемоги, по 2 нічиї і по 2 поразки. Також команди схожі ще по одному компоненту. Влітку у них змінилися керманичі. Аллегрі прийшов в «Ювентус». Хорват Юрич перейшов з «Верони» в «Торіно», який в минулому сезоні став 17-м в Серії А. До речі в цьому сезоні «Торіно» в кожному матчі забиває. Особливо успішний хорват П’яца. Хороший форвард збірної Італії Белотті. І ще у «Торіно» є ряд хороших хлопців.

Майже в кожному матчі «Торіно» перевершує суперників за кількістю ударів по воротах. Я звернув увагу на цей компонент. Про що це говорить? Це свідчить про їхню активність, агресію і вертикальність гри. Ось, наприклад, в переможному матчі з «Сассуоло» «Торіно» завдав 18 ударів, а суперник – 10. У нічийному матчі з «Лаціо» «бики» завдали 16 ударів, а римляни лише – 6. У матчі з «Аталантою» туринці 21 разів пробили по воротах, а бергамаскі тільки 7. Вони не дають нудьгувати ні обороні суперника, ні воротареві, ні глядачам. Так, з «Ювентусом» «Торіно» буде складніше. «Стара Синьйора», звичайно, буде домінувати в цьому матчі. Як більш класна команда і як хороша машина, яка набрала серйозний хід, вона рухається до поставлених завдань.

Звичайно, переможцем в цьому дербі я бачу «Ювентус». Упевнений, що так вважає більшість шанувальників футболу. Так, футболісти «Торіно» свіжіші, оскільки не брали участь в єврокубках. Але «Ювентус» знаходиться в кращому ігровому і психологічному тонусі», – сказав Грозний.

Матч «Торіно» – «Ювентус» відбудеться 2 жовтня. Початок зустрічі – о 19:00.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика
Футбол | 24 квітня 2024, 19:01 3
У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика

«Пенсіонери» розставили пріоритети щодо українця

Лунін здивував Реал умовою, за якої він залишиться у команді
Футбол | 25 квітня 2024, 00:13 6
Лунін здивував Реал умовою, за якої він залишиться у команді

Український воротар хоче підвищення зарплати

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Saar
"Звикати грати без Роналду"... так, Рон-найкращий гравець сучасності, але і без нього склад Юве,-один з найкращих в світі! Там повно італійців-Чемпіонів! Також, ще до Рона Юве 7 чи 8 разів був чемпіоном Серії А і два рази грав у фіналі ЛЧ ! Так що, для такої команди Рон не велика втрата . Ось ще поверниться Дібала з Моратою.