Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 02 жовтня 2021, 14:19
1132
0

Манчестер Юнайтед – Евертон. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Український тренер зробив прогноз на матч 7-го туру АПЛ

| Оновлено 02 жовтня 2021, 14:19
1132
0
Манчестер Юнайтед – Евертон. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 7-го туру Прем'єр-ліги Англії «Манчестер Юнайтед» – «Евертон»:

«Евертон» на протязі місяця з 14 серпня здорово стартував і набрав відмінний хід. У них були чотири перемоги і нічия 2:2 з «Лідсом». Забивали вони практично в кожній грі. І раптом вони програли 0:3 «Астон Віллі». А через кілька днів у рамках Кубка ліги в серії пенальті «іриски» поступилися КПР. Але «Евертон» – це команда з характером, фундамент якої закладав іменитий Анчелотті. Тому після тих результатів вони виграли 2:0 у «Норвіча». Але тепер їм важливо гідно зіграти з МЮ, який посилився Роналду. До речі, португалець в матчі Ліги чемпіонів з «Вільярреалом» забив вирішальний гол у додатковий час і манкуніанці перемогли 2:1. Кріштіану, до речі, забив і в матчі з «Янг Бойз». До речі, часто в цьому сезоні матчі за участю МЮ завершуються з рахунком 2:1. Цікаво, що після виїзної перемоги в рамках АПЛ над «Вест Хемом» (2:1), команда Сульшера програла вдома «молотобійцям» з рахунком 0:1 у матчі Кубка ліги. І потім вже в поєдинку АПЛ з таким же рахунком 0:1 МЮ програв на «Олд Траффорд» «Астон Віллі». До слова, «Астон Вілла» обіграла і МЮ, і «Евертон». Попередні п'ять ігор МЮ не піддаються жодній логіці і ніякій системі.

А біля керма «Евертона» з нового сезону знаходиться 61-річний іспанський супертактик Рафаель Бенітес, який очолював «Валенсію», «Ліверпуль», «Інтер», «Челсі», «Наполі», «Реал», «Ньюкасл», китайський «Далянь». З «Ліверпулем» іспанець виграв Лігу чемпіонів, Суперкубок УЄФА, Кубок Англії, Суперкубок Англії. З «Валенсією» він двічі став чемпіоном Іспанії і володарем Кубка УЄФА. З «Інтером» він виграв Суперкубок Італії і Клубний чемпіонат світу. З «Челсі» він виграв Лігу Європи, а з «Наполі» – Кубок і Суперкубок Італії. Двічі Бенітес став тренером року за версією УЄФА. Я спеціально для читачів підготував цей список титулів іспанського фахівця. Команду покинули Тео Волкотт, Мойзе Кін, Хамес Родрігес. А прийшли в «Евертон» Андрос Таунсенд, Демарай Грей. Воротар «ірисок» – це голкіпер збірної Англії Пікфорд. Також у них є бразильські збірники Рішарлісон і Аллан. Є у «Евертона» гравець збірної Франції Люка Дінь, який пограв за титуловані клуби. Ще у них є ірландець Коулман, колумбієць Міна, нігерієць Івобі. Вони грають за свої збірні. Команда у «Евертона» хороша.

В АПЛ з 14 очками лідирує «Ліверпуль». Від нього на одне очко відстають відразу п'ять команд – «Ман Сіті», «Челсі», «МЮ», «Евертон» і «Брайтон». І в цьому турі, крім матчу МЮ – Евертон, буде поєдинок «Ліверпуль» – «Ман Сіті». А ще будуть матчі «Брайтон» – «Арсенал» і «Челсі» – «Саутгемптон». А «Челсі» гратиме після двох поразок поспіль.

Так, МЮ – фаворит майже в кожному матчі. А як може бути по-іншому? У них в команді один з найкращих футболістів світу Кріштіану Роналду. Безумовно, Бенітес значно досвідченіший і він придумає адекватну тактичну протиотруту для Сульшера. Але дуже важливо, щоб залікувала травму велика група провідних футболістів «Евертона». Велика ймовірність, що в ворота «ірисок» заб'є Роналду і виграє «Манчестер Юнайтед», – сказав Грозний.

Матч «Манчестер Юнайтед» – «Евертон» відбудеться 2 жовтня. Початок зустрічі – о 14:30.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25
Футбол | 26 квітня 2024, 04:16 0
Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25

«Феєнорд» гарантував собі участь у головному єврокубкому турнірі наступного сезону

Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті
Теніс | 25 квітня 2024, 16:22 22
Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті

Даяна дивовижним чином зуміла переграти Еміліану Аранго в Мадриді

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.