Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 01 жовтня 2021, 13:39
1847
3

Олег САЛЕНКО: «П'ять пропущених м'ячів від Баварії – це ще добре»

Спеціаліст – про розгромну поразку «Динамо»

| Оновлено 01 жовтня 2021, 13:39
1847
3
Олег САЛЕНКО: «П'ять пропущених м'ячів від Баварії – це ще добре»
ФК Динамо Київ

Колишній форвард київського «Динамо» Олег Саленко поділився думкою про вчорашній поєдинок команди Мірчі Луческу з мюнхенською «Баварією», в якому німці крупно перемогли 5:0.

«Все було видно на полі - що тут ще говорити. Динамівці швидко пропустили перший м'яч - і відразу ж загубилися. А в другому таймі почали відкриватися. Як показала гра, п'ять пропущених м'ячів - це ще добре. Дійшло до того, що «Баварія» відчувала себе настільки привільно, що після перерви ззаду вже залишала одного гравця. Навіть коли тренерський штаб «Динамо» випустив Супрягу, він нічого не міг зробити - ані втекти, ані якось загострити. Нічого. Останнім гравцем у німецької команди був воротар Ноєр, який вже виходив грати майже до центру поля.

Що стосується гри динамівців, то у них був один момент, але вони не забили. А ось голкіпер «Динамо» Бущан пару м'ячів «витягнув» - це зовсім інша справа.

Зараз киянам потрібно якомога швидше забувати гру з «Баварією» і готуватися до двох наступних важливих поєдинків - з донецьким «Шахтарем» в чемпіонаті і з «Барселоною» в Лізі чемпіонів. У першому з них потрібно гідно зіграти, щоб відновитися психологічно, ну а потім, під час паузи в чемпіонаті, вже готуватися до суперництва з іспанським грандом. До речі, і у «Барси» зараз бардак в захисті, тому в обох матчах з цим суперником потрібно постаратися здобути очки. «Барселона» знаходиться на останньому місці в групі, і всі її «возять». На даний момент більше ніде ловити очки, крім як в іграх з іспанцями», - сказав Саленко.

У наступному турі Ліги чемпіонів київське «Динамо» 20 жовтня зіграє з «Барселоною». «Баварія» зустрінеться з португальською «Бенфікою».

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
mayakovskiy1
5 мячей при том что Бавария играла стоя и явно экономила силы. При желании было бы 10
alekos59
Супряга - мусор, впрочем как и забарный распиаренный. Барсе забить ??? Ну-ну. Сало вообще не в теме. Кто будет забивать ??? Шовковский !!!
Barsa
Можно сказать отскочили динамовцы