Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 жовтня 2021, 04:56
4642
5

Олександр СЕВІДОВ: «Відставка Кобіна? Трагедії не сталося»

Відомий фахівець – про звільнення головного тренера «Миная»

| Оновлено 01 жовтня 2021, 04:56
4642
5
Олександр СЕВІДОВ: «Відставка Кобіна? Трагедії не сталося»
ФК Минай. Василь Кобін

Український фахівець Олександр Севідов, який свого часу консультував «Минай», прокоментував відхід Василя Кобіна з поста головного тренер закарпатців.

«До першої команді «Миная» я відношення не маю. Стежу за виступами команди з боку. Знаю, що Василь Кобін ще вчора проводив тренування. Якщо ж керівництво клубу прийняло таке рішення, значить, вони вважали за потрібне так зробити. Тренерська доля завжди така. Валерій Лобановський теж говорив свого часу, що як би команда не грала, але якщо немає результату, тренера рано чи пізно звільнять. Тому, коли таке відбувається з будь-яким з моїх колег, трохи сумно. Але така тренерська доля, від цього нікуди не дінешся. Це частина роботи. Не бачу трагедії у відставці Кобіна, але в той же час не можу сказати, що це рішення витало в повітрі.

На мій погляд, з тих матчів, які бачив, не можу сказати, що це найгірший старт. Є ціла група команд, які приблизно одного рівня. Провальним старт «Миная» в новому сезоні УПЛ я не вважаю, і не згоден з думкою, що підібраний склад не здатний вирішувати поставлені завдання. Хоча, звичайно, вдалим його теж назвати не можу. Звичайно, керівництво будь-якого клубу хоче, щоб їхня команда вигравала.

Думаю, що серйозних змін в команді як мінімум до зимової перерви не буде. Треба буде знаходити внутрішні резерви. Це не тільки майстерність, це характер, тактична і стратегічна робота. Проте, в будь-якому випадку, хто б не прийшов на місце Кобіна, Микола Цимбал чи якийсь інший тренер, в будь-якому випадку для команди це буде струс. Час покаже, як це вплине на команду. Щось кардинально, звичайно, не зміниться, але треба гідно вийти з ситуації. Є пропущений матч з «Колосом», інші матчі й поки що нічого трагічного не сталося. Після матчу з «Металістом 1925» буде двотижнева пауза, яка, сподіваюся, піде закарпатцям на користь», - сказав Севідов.

Додамо, що після дев'яти турів УПЛ «Минай» займає передостаннє, 15 місце, маючи в активі шість очок.

Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
seregka1991
Эта дешевка по договорным матчам неважно что сказала вообще
Lesovij7
Товарищ вообще-то пойман на договорных матчах, а вы его вью постите, таких людей нужно игнорировать
Geniyfootball1985
Если в первую лигу опустятся,то клуба не будет!и процентов 90 что так и случится
barca_messi
Васька вернут, когда опять в первую лигу опустятся.
Andrey111
В 45 районной лиге им надо играть