Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 жовтня 2021, 21:09
7469
5

Артем МІЛЕВСЬКИЙ: Перед Блохіним потрібно було вибачитися десять років тому

Екс-нападник «Динамо» міг залишитися в київському клубі ще на декілька сезонів

| Оновлено 01 жовтня 2021, 21:09
7469
5
Артем МІЛЕВСЬКИЙ: Перед Блохіним потрібно було вибачитися десять років тому
ФК Динамо Київ. Артем Мілевський

36-річний колишній форвард київського «Динамо» і збірної України з футболу Артем Мілевський, який нещодавно заявив про завершення кар'єри гравця, вважає, що занадто рано пішов з київського клубу.

«Я б не сказав, що мене в «Динамо» морально зламали. Просто я на той момент, напевно, не був готовий до того, що все станеться так швидко, і мені доведеться йти.

Я не раз згадував історію із Блохіним. Потрібно було з нею закінчити набагато раніше. Потрібно було раніше піти і вибачитися. Набагато раніше. Не два тижні тому, а років десять. Тоді все було б нормально.

Але ніхто не пішов. Напевно, через якусь гордість. Тому вийшло так, як вийшло. Звичайно, ще пару сезонів треба було пограти», — розповів Мілевський.

Контракт Мілевського належав «Динамо» з 2002 по 2013 роки. Після конфлікту з тодішнім головним тренером «Динамо» Олегом Блохіним Мілевський перейшов у турецький «Газіантепспор» в якості вільного агента.

Джерело Ходят Слухи
Оцініть матеріал
(78)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ёкарный Бабай
Извинения не помогли бы. Не Блохин виноват что тебя выперли, а твои гульки. Все гулящие футболисты рано заканчивают карьеру. Либо спорт, либо клубы. Это аксиома. Каждый выбирает свое.
Slavkolvivskiy
Краще пізно ніж ніколи
norma_zap
А какая была когда-то перспектива! Если бы не валял дурака, то и Блохина знал бы только по сборной, до момента его тренерства в ДК уже давно бы играл за какой нибудь топ-клуб, ну а появись система ВАР лет на 10 раньше - в каждом бы матче по паре пеналей зарабатывал. А так, что есть - то есть.
vazazh
Смешно, когда г... на лямке, что-то вещает. Да Блоха тебя бухарика все равно попер бы из Динамо. Тоже мне звезда - вино-водочного разлива.