Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 02 жовтня 2021, 15:42
2012
1

Манчестер Юнайтед - Евертон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Надважливий поєдинок для «червоних дияволів»

| Оновлено 02 жовтня 2021, 15:42
2012
1
Манчестер Юнайтед - Евертон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
twitter.com/ManUtd

У суботу, 2 жовтня, на стадіоні «Олд Траффорд» в Манчестері місткістю 76 212 глядачів відбудеться матч сьомого туру англійської Прем'єр-ліги між місцевим «Манчестер Юнайтед» і «Евертоном». Початок поєдинку заплановано на 14:30 за київським часом.

«Манчестер Юнайтед»

 

Серед тижня підопічні Уле-Гуннара Сульшера провели виснажливий матч проти «Вільярреала» в Лізі чемпіонів. Перемога манкуніанцям далася вкрай важко, і було витрачено багато сил, але гол на п'ятій компенсованій хвилині явно надасть команді впевненості.

У чемпіонаті Англії справи у «червоних дияволів» не такі хороші. На даний момент команда має в своєму активі 13 очок і займає четверте місце в турнірній таблиці. Поразка в минулому турі від «Астон Вілли», звичайно, вдарила по амбіціях команди, але вся боротьба за чемпіонство ще попереду. Також «Манчестер Юнайтед» вже встиг вилетіти з Кубка англійської ліги, поступившись «Вест Хему».

У лазареті «МЮ» продовжують перебувати Амада Діалло, Харрі Магуайр і Маркус Решфорд. Також під питанням вихід на поле в цьому поєдинку Люка Шоу.

🎯 Телеграм-каналBetExpert ежедневно публикует бесплатные прогнозы на спорт

«Евертон»

 

«Іриски» почали поточний сезон вдало для себе. В їхньому активі також 13 очок і п'ята позиція. Вони чотири рази виграли, один раз програли і один раз зіграли внічию. У минулому турі підопічні Рафаеля Бенітеса розібралися з «Норвічем».

Команда з Ліверпуля, яка в цьому сезоні не бере участі в єврокубках, вже також припинила боротьбу в Кубку англійської ліги. Спочатку «Евертон» пройшов «Хаддерсфілд», а потім сенсаційно по пенальті поступився «КПР». Таким чином, команда продовжує боротьбу лише в двох турнірах - чемпіонаті і Кубку Англії.

У «Евертоні» також багато травмованих. Не візьмуть участь в цьому поєдинку Жан-Філіп Гбамен, Андре Гомеш, Фабіан Делф, Домінік Кальверт-Льюїн, Шимус Коулмен і Рішарлісон.

Історія зустрічей

 

209 матчів, 92 перемоги «Манчестер Юнайтед», 62 вікторії «Евертона» і 48 нічийних результатів - така статистика протистояння команд. Різниця забитих м'ячів 311:288 на користь манкуніанців.

Орієнтовні склади

«Манчестер Юнайтед»: Де Хеа, Далот, Варан, Ліндельоф, Теллес, Погба, Фред, Грінвуд, Санчо, Фернандеш, Роналду.

«Евертон»: Пікфорд, Годфрі, Міна, Кін, Дінь, Таунсенд, Дукуре, Аллан, Івобі, Грей, Рондон.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою господарів поля. Нашою ставкою буде позиція – П1 з коефіцієнтом 1.50 по лінії Parimatch.

2 жовтня, субота

«Манчестер Юнайтед» – «Евертон»
Манчестер. Стадіон «Олд Траффорд». 14:30
ТБ-трансляція - Setanta Sports
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
виталий жалыбин
пока там сульшер неудевлюсь если евертон их шлепнет