Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 30 вересня 2021, 14:03
2100
2

ШОМУРОДОВ: «У чемпіонаті України багато кваліфікованих команд»

Форвард «Роми» – про майбутній матч із «Зорею»

| Оновлено 30 вересня 2021, 14:03
2100
2
ШОМУРОДОВ: «У чемпіонаті України багато кваліфікованих команд»
ФК Зоря Луганськ. Ельдор Шомуродов

Нападник італійської «Роми» Ельдор Шомуродов поділився очікуваннями від матчу з луганською «Зорею» у другому турі групового раунду Ліги конференцій.

– У вас минулий матч був не дуже вдалим. Чи є мотивація завтра вийти з новими силами на поле і показати свій рівень гри?
– Остання гра була важкою, ми її проаналізували, вивчили всі помилки і постаралися їх виправити. У нас стоять свої завдання, які ми повинні виконати на футбольному полі. Зараз у нас всі думки тільки про завтрашню гру.

– Узбецький футбол славиться своїми гравцями: раніше Максим Шацьких добре виступав в Україні, вчора ваш земляк Джасурбек Яхшибоєв відзначився за свою команду «Шериф» у воротах мадридської команди і тепер усі чекають вас в основному складі. Поняття «футбол» і «сенсація» останнім часом йдуть як синоніми, тому чи зможе суперник здолати вашу команду?
–  На нас чекає цікавий поєдинок. Кожна команда має велике бажання перемогти, а ми в свою чергу докладемо всіх зусиль для позитивного результату в нашу сторону.

– Наскільки складний був попередній матч, і які у вас емоції після римського дербі? Як ви швидко перебудувалися на новий турнір і гру проти «Зорі»?
– Враження після матчу гарне, у нас були різні поєдинки, тому сприймаємо це як норму. Дербі - завжди цікаві події. Але це футбол і все в ньому буває і все можливо. На нас чекає вже другий матч, тому про минулий поєдинок ми вже забули.

– Чи бували ви раніше в Україні, і з чим/ким асоціюється ця країна?
– Ніколи раніше не бував, але дуже радий приїхати сюди. Я знаю, що збірна країни складається з дуже сильних гравців і в принципі в чемпіонаті багато кваліфікованих команд.

– Усі вважають вас зіркою узбецького футболу, але Джасурбек Яхшибоєв трохи перевершив вас, забивши «Реалу» і цим звання у вас відібрав. Яка думка у вас з цього приводу?
– Був приємно здивований, що він зміг відзначитися проти такої сильної команди, радий цьому, безумовно. Але я не вважаю себе зіркою, адже в Узбекистані дуже багато хороших гравців, які показують гру кращу за мене.

– Як швидко пройшла адаптація в «Ромі» після «Дженоа», адже результативність у вас на хорошому рівні?
– Я грав уже до цього рік в Італії, і, можливо, через це становлення пройшло набагато легше.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
GELO88
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Pavelgorov
Какие команды?