Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 30 вересня 2021, 17:42
10830
24

Німецькі ЗМІ: «Результативна домашня робота проти безнадійного Динамо»

Sport.ua представляє огляд німецької преси після розгромної поразки киян від «Баварії»

| Оновлено 30 вересня 2021, 17:42
10830
24
Німецькі ЗМІ: «Результативна домашня робота проти безнадійного Динамо»
Getty Images / Global Images Ukraine. Роберт Левандовскі

У матчі другого туру групового раунду Ліги чемпіонів київське «Динамо» було розгромлене «Баварією». На «Альянц Арені» столичний клуб пропустив п'ять сухих голів, підтвердивши найбільш песимістичні прогнози.

Німецькі ЗМІ докладно розповіли про поєдинок, назвавши головних героїв у складі мюнхенського клубу. На жаль, нікого з українців в позитивному світлі не відзначили. Більш того, саме про київський клуб не написали практично нічого, тільки про достоїнства своїх.


ФК Баварія

«Левандовскі приносить ще одну перемогу», - пише в заголовку видання Kicker.
 
«Баварія» продовжила свій переможний наступ. У середу ввечері «Мюнхен» виграв матч Ліги чемпіонів з рахунком 5:0 у київського «Динамо» і відсвяткував свою дев'яту перемогу поспіль.
 
Це був футбольний матч з одностороннім рухом. 22:6 удари по воротах, 64 відсотки володіння м'ячем і 54 відсотки виграних дуелей - чудовий результат, досягнутий «Баварією». Якщо в першому таймі вони були трохи неуважними, то після перерви заграли з більшою різкістю, точністю і цілеспрямованістю.
 
Після перемоги над «Гройтер-Фюртом» з рахунком 3:1 тренер «Баварії» Юліан Нагельсманн поміняв тільки одного нового гравця в стартовому складі. Оскільки Павар сів на лаву запасних, а Гнабрі вийшов на поле, мюнхенська команда повернулася до схеми 4-2-3-1 і відійшла від схеми 3-4-2-1, з якою вони минулого разу починали матч в Бундеслізі.
 
Команда Нагельсманна із самого початку захопила ініціативу і нарощувала тиск, але в перші 45 хвилин були нервові моменти. Проте, «Баварія» лідирувала після першої половини зустрічі з двома голами: Левандовскі вивів вперед лише з пенальті після гри рукою капітана киян Сидорчука, потім найкращий футболіст світу завдав точного удару після проходу Мюллера.
 
Незадовго до перерви «червоні» дали українцям відмінний шанс, під час якого врятував Нойєр (удар де Пени), але після перерви фаворит підтягнувся і збільшив результативність у заключній фазі», - пише Kicker.


ФК Баварія

«Лерой, Лерой!», - вперше фанати скандували ім'я Сане», - відзначає в заголовку Sport Bild.
 
«Баварія» змела з арени київське «Динамо» - 5:0. Нагельсманн залишив у запасі Павара, у якого дискваліфікація в Бундеслізі, і дав команді більше атакуючої міці з Гнабрі. Його вимога проти українців, які захищалися: «Ми намагаємося затиснути їх, щоб вони не дихали».
 
Роберт Левандовскі зробив дубль за 17 хвилин. Поляк вже двічі забивав у Барселоні. До вчорашнього дня він не оформляв двох дублів у перших двох іграх групи.
 
Вперше з тих пір, як Сане переїхав до Мюнхена 14 місяців тому, на арені лунали співи «Лерой, Лерой». Під керівництвом Нагельсмана дріблер стає бійцем, спрямовується вперед, а також небезпечно йде в глибину. Любителі футболу і тренер збірної Німеччини Хансі Флік оцінили це на трибунах. Своїм голом при ударі зліва Сане прикрасив свій сильний виступ (BILD поставив гравцеві одиницю - найвищу з можливих оцінок).
 
Гігантське досягнення досягнуте: «Баварія» забивала хоча б один гол в останній 81 офіційній грі - це рекорд у вищих лігах Європи!», - радіє Sport Bild.

Getty Images/Global Images Ukraine

«Перемога над київським «Динамо» 5:0! ФК Баварія вже виходить до 1/8 фіналу», - впевнений німецький таблоїд Abendzeitung, що видається в Мюнхені.
 
«Зробивши звичну, але результативну домашню роботу в Лізі чемпіонів проти безнадійного київського «Динамо», «Баварія» закріпила за собою перше місце в своїй групі.
 
Не відсторонені, а, як завжди, жадібні і цілеспрямовані, господарі практично за своїм бажанням домінували над чемпіоном України.
 
ФК «Баварія» - головний фаворит на перемогу в групі. Справжнє питання, однак, має полягати в тому: яка з перемог мюнхенців насправді не відноситься до категорії обов'язкових? Є кілька за сезон в Бундеслізі, як ігри з «Боруссією». На євроарені вимоги посилюються, особливо в плей-офф навесні», - резюмує Abendzeitung.
 
Загалом німецькі ЗМІ вважають, що героями зустрічі стали Роберт Левандовскі і Лерой Сане. Другого зумів розкрити Юліан Нагельсман, який дуже швидко перетворюється у напівбога для мюнхенських уболівальників і керівництва клубу. Найближчим часом від «Баварії» чекають впевненого виходу до плей-оф з першого місця. У більш далекій перспективі - перемоги в ЛЧ.

Оцініть матеріал
(38)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Омбудсмен просить Шевченка вжити заходів щодо члена своєї команди
Футбол | 19 квітня 2024, 14:23 8
Омбудсмен просить Шевченка вжити заходів щодо члена своєї команди

Скандал за участі Олександра Шевченка та Євгенії Сагайдак отримав продовження

ФОТО. Перес та Анчелотті привітали Луніна після шаленого матчу з Ман Сіті
Футбол | 18 квітня 2024, 18:25 2
ФОТО. Перес та Анчелотті привітали Луніна після шаленого матчу з Ман Сіті

Український воротар допоміг «Реалу» вийти у півфінал Ліги чемпіонів

Коментарі 24
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
aleks19826
Надіюсь дєду соромно і він усвідомив, що команда досягла максимуму того сезону. Зараз треба новий тренер і позбутися баластна у виді андрієвських, шабанових, шепелєвих. З цими горе-гравцями і в першій лізі від оборони грали б
Calm
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
manticora1990
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Kevko
С этими футболистами Луческу не сможет достигнуть чего либо серьезного. Очень посредственные футболисты. Историям от Суркиса о "молодеже, которая развивается" никто уже не верит. Спроса на эти "таланты" никакого нет. Команда явно не для ЛЧ
Sergio-fox
Безнадёги, ну зачем в адрес шахты всякие гадости писать? Вот вам и ответка от Баварии прилетела.
Игорь Петров
Кто-то обратил внимание, что Бавария играла то-ли в пол-ноги, то-ли не настроилась на матч, брака в её игре было достаточно, много потерь и обрезок на ровном месте, неточные передачи, другой вопрос что в команде собраны классные футболисты, у которых и скорость есть , и удар поставлен, и техника на должном уровне, и с тактикой все в порядке, но если бы им противостоял более сильный соперник, с такой игрой , как вчера мюнхенцам было бы гораздо сложнее победить.
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
trejd
Но есть один момент. Почти все наши местные,да молодые,но учатся,а где им учиться ? С вересом и Минаем?Да влетели с треском .но кому?И где? Луческу с нашими ребятами работает,всё ещё будет.
Артемий Золотарь
Игорь Суркис,владелец ФК Динамо,не имеет отношения к партии ОПЗЖ,а вот владелец Шахтаря Р.Ахметов является главним спонсором ОПЗЖ как и УАФ!!!
CheMP
"...безнадёжное Динамо" гонщики...
JV
Оляля, дас ист фантастиш
romeoboss
Ось вам дїсне облича "Динамо",а також Суркіса і Луческу.
Мені страшно подумати але цей виступ Киян у Л.Ч.буде провальний і від цей правди
ні куди не подінешься. Вот би якісь більш фінансово спроможний акціонер купив Д.К.
і почав вкладати і вкладати ах це тільки мріі. А поки приходиться знову глотати цю
поразку і ні на що не сподиватись
Konrad
ОПЗЖ має щось вдіяти.Динамо Киев-клуб собственников партии ОПЗЖ