Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 01 жовтня 2021, 02:48
3588
0

Зоря - Рома. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Експерт дав прогноз на матч Ліги конференцій

| Оновлено 01 жовтня 2021, 02:48
3588
0
Зоря - Рома. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
zarya-lugansk.com

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч другого туру групового раунду Ліги конференцій

«Зоря» - «Рома».
«Приїзд в Україну «особливого» португальського іменитого тренера Жозе Моурінью на чолі знаменитої «Роми» - це величезна подія. У Запоріжжя приїдуть справжні шанувальники футболу, щоб на власні очі побачити це футбольне свято. Тим більше «Зоря» гратиме після двох впевнених перемог над «Чорноморцем» (3:0) і «Дніпром-1» (4:0) і знаходиться в піднесеному настрої. Луганська команда бажає продовжити свою переможну ходу. У римлян протилежний настрій. У новому сезоні «Рома» двічі обіграла в кваліфікації єврокубків «Трабзонспор». Потім вона перемогла в трьох стартових матчах Серії А і розгромила софійський ЦСКА (5:1) в матчі Ліги конференцій. Моурінью був на коні, а фанати були радісні. Але несподівано римляни поступилися «Вероні» (2:3), а потім після перемоги над «Удінезе» «джаллороссі» в рамках дербі програли «Лаціо» (2:3). Я дивився дербі. «Лаціо» виглядав цікавіше і різноманітніше.

У «Роми» очевидні проблеми в обороні. Більшість захисників припускаються помилок в простих ситуаціях, намагаючись вийти з-під пресингу через пас. Дивно, що занервував навіть холоднокровний воротар збірної Португалії Руй Патрісіу. Так, римлянам дуже не вистачає Спінаццоли, який травмувався на Євро. Пропускав дербі через дискваліфікацію Пеллегріні. Але грав з «Лаціо» молодий Дзаньоло, гра якого мені дуже подобається. Але в другому таймі його замінили через травму. Це серйозно послабить атаку «Роми».

Упевнений, що після такого Моурінью захоче повернутися із Запоріжжя в Рим в позитивному настрої. Але хочу наголосити на тому, що багато клубів топ-5 чемпіонатів Європи віддають перевагу внутрішнім лігам. З цієї причини вони часто зазнають фіаско на євроарені. Але я не сумніваюся, що зараз римляни дуже амбітні, мобілізовані, засмучені і небезпечні. Але їм не пощастило, оскільки «Зоря» дуже граюча команда з кваліфікованими футболістами, довгою лавою запасних, а також з бажанням перемогти гранда, показавши найкращі якості.

Багато хто, читаючи мою аналітику, думають, що я фантазую і придумую то, чого взагалі не може бути. Я готовий цим людям відповісти. Це спорт, де зазвичай перемагає не той, хто може, а той, хто хоче і прикладає для цього більше зусиль. Також я тренер і тому зобов'язаний завжди підтримувати своїх колег по ремеслу і всі наші українські команди, включаючи збірні. Це завжди надає футболістам, тренерам, командам додаткову мотивацію і сили. Я не прихильник вгадування результатів. Я ділюся з вами з позиції тренера усіма аспектами, які супроводжують цей матч. Я не сумніваюся, що тренерський штаб «Зорі» дуже скрупульозно і детально розклав на молекули гру «Роми» і доніс це футболістам. Залишилося тільки реалізувати обраний план на гру. Важливо не боятися назви клубу і його футболістів і екстраординарного Жозе.

Важливо вірити в себе і в свої сили. Є гарне прислів'я. Перемігши себе, переможеш всіх. Потрібно зробити зусилля над собою в інтересах командного результату. Потрібно зрозуміти, що там такі ж футболісти, як в «Зорі». Не вірите? Тоді ось аргумент. Один з лідерів команди Генріх Мхітарян не так давно грав у донецькому «Металурзі», а форвард Ельдор Шомуродов виступав в чемпіонаті Узбекистану за «Бунедкор», а також грав за «Ростов». Так, вони хороші футболісти. Але у «Зорі» теж хороші футболісти, які можуть гідно грати і добиватися результату в матчах з будь-яким суперником. Я особисто впевнений, що «Зоря» нас всіх порадує. Давайте всі разом підтримаємо її», - сказав Грозний.

Матч «Зоря» - «Рома» відбудеться 30-го вересня. Початок зустрічі о 19:45.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Топ найдосвідченіших гравців до 20 років. У списку є несподіваний українець
Футбол | 25 квітня 2024, 07:15 0
Топ найдосвідченіших гравців до 20 років. У списку є несподіваний українець

Кирило Сігеєв розташувався на 91-й позиції, Ламін Ямал лише четвертий

Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?
Футбол | 24 квітня 2024, 12:20 19
Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?

Колумністу Sport.ua Олексію Сливченку не сподобалося одне з останніх висловлювань легенди «Реала»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.