Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 29 вересня 2021, 20:08
5208
0

Перша ліга. Розгром від Металіста, «пивовари» зупинили Полісся

Відбулися матчі 10-го туру Першої ліги України

| Оновлено 29 вересня 2021, 20:08
5208
0
Перша ліга. Розгром від Металіста, «пивовари» зупинили Полісся
ФК Металіст

Відразу відзначимо, що два поєдинки цього туру не відбулися: матч між «Краматорськом» і «Волинню» був перенесений через спалах коронавірусу в краматорської команди, а зустріч «Олімпік» - «ВПК-Агро» була перенесена на пізнішу дату в зв'язку з тим, що в жодної з команд не було можливості прийняти поєдинок на домашньому стадіоні.

У чотирьох зустрічах були зафіксовані перемоги гостей, дві з яких розгромні. Також варто додати, що тільки одна домашня команда забила і то тільки один гол. «Полісся» Юрія Калитвинцева на своєму полі досить несподівано поступилося «Оболоні», яка відвантажила претенденту на підвищення у класі чотири м'ячі.

Матч «Агробізнесу» і «Поділля» завершився внічию 0:0. До слова, хмельницька команда не програє вже четвертий матч поспіль. Також внічию 0:0 зіграли «Гірник-Спорт» та «Ужгород». Цікаво, що команда з Горішніх Плавнів не забиває м'ячі вже третій тур поспіль. А для «Ужгорода» це другий здобуте очок в сезоні. До слова, закарпатці вперше в сезоні пішли з поля без пропущеного гола. Можливо, на такий результат вплинув навіть той факт, що зовсім недавно «Ужгород» зміцнив ряди оборони Олександром Аксьоновим, який перейшов в закарпатську команду з литовської «Банги».

Центральний матч туру відбувся в Кривому Розі, де «Кривбас» приймав «Металіст». Першу половину зустрічі виграли харків'яни з мінімальною перевагою після автоголу Івана Зотька. У другій половині поєдинку «Металіст» залишив свої автографи у воротах криворіжців чотири рази. Цікаво, що забивали виключно легіонери. Дубль до свого активу записав Пейшоту, ще по одному м'ячу забили Харріс і Балулі.

Додамо, що з 65-ї хвилини «Кривбас» грав у меншості. Другу жовту картку отримав Володимир Заіменко після того, як м'яч після удару Харріса влучив йому в руку. За це порушення правил було призначено пенальті, який реалізував Балулі. «Металіст» переміг з рахунком 5:0 в центральному матчі не тільки туру, але, напевно, і першого кола. Після цього поєдинку у футболістів «Кривбасу» відбулася жорстка розмова на підвищених тонах з фанатами криворізької команди.

Дмитро КОТКОВ

Перша ліга. 10-й тур

25 вересня

«Агробізнес» - «Поділля» - 0:0

26 вересня

«Гірник-Спорт» - «Ужгород» - 0:0

«Кривбас» - «Металіст» - 0:5

«Полісся» - «Оболонь» - 1:4

27 вересня

«Кремінь» - «Альянс» - 0:1

«Нива» - «Прикарпаття» - 0:2

«Олімпік» - «ВПК-Агро» - перенесено

«Краматорськ» - «Волинь» - перенесено

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ПЕРШОЇ ЛІГИ

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.