Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 29 вересня 2021, 20:32
2930
3

Бенфіка – Барселона. Прогноз і анонс на матч Лиги чемпіонів

Роман Яремчук має шанс наблизити відставку Кумана

| Оновлено 29 вересня 2021, 20:32
2930
3
Бенфіка – Барселона. Прогноз і анонс на матч Лиги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 29 вересня, у Лісабоні на стадіоні «Да Луж» відбудеться матч другого туру Ліги чемпіонів УЄФА з футболу, в якому зіграють португальська «Бенфіка» і каталонська «Барселона». Стартовий свисток італійського рефері Даніеле Орсато з Чіо прозвучить о 22:00 за київським часом.

Бенфіка

Лісабонський колектив є одним із конкурентів київського «Динамо» в боротьбі за вихід із групи, тому спостерігати за його поєдинком проти загальновизнаного іспанського гранда українському вболівальнику буде так само цікаво, як і безпосередньо за самим ходом подій на «Альянц Арені». Та й присутність у складі команди Жорже Жезуша українського нападника Романа Яремчука на вістрі атаки також має надавати певного шарму грі за участю «орлів». «Бенфіка» в Києві не змогла здобути перемогу в стартовому турі групового етапу (0:0), однак цей результат швидше можна було записати саме в її користь.

Допоки тривала була пауза між міжнародними клубними змаганнями, у Португалії встигли провести лише дві гри. «Бенфіка» грала проти Боавішти і Гімарайнш і зуміла перемогти з однаковим рахунком 3:1. У контексті майбутньої гри дані суперники будуть малоінформативними для тренерського штабу Жезуша, проте це не заважає їм вважатися міцними середняками свого чемпіонату, проти яких «орли» часто втрачають очки, але на цей раз вони осічки не допустили. Як і вважатимуть за краще не допустити її й проти більш сильного опонента.

Барселона

Щодо проблемної ситуацію в «Барселоні» зараз не говорить тільки ледачий. Клуб грає в гарний футбол, що зауважує як сам головний тренер Рональд Куман, так і керівництво «блаугранас», яке при цьому все одно думає про результат більшою мірою. Однак, відмовка у вигляді відходу Ліонеля Мессі в це міжсезоння, як уважається, буде працювати ще деякий час, бо очевидно, що команді без аргентинця доводиться досить скрутно. І перспектив швидкого вирішення ситуації якось не передбачається.

Щоб зрозуміти, наскільки все погано, досить уявити, що «Барселона», на тлі поразки від мюнхенської «Баварії» (0:3) в стартовому турі, не змогла в наступному матчі обіграти «Гранаду» (1:1), а в ворота «Кадіса», так і зовсім, не відправила жодного забитого м'яча (0:0). Це тільки трохи пізніше команду Кумана трохи прорве в гольовому плані, і вона відвантажить три голи в домашній грі проти «Леванте» (3:0), однак навряд чи результат цього поєдинку допоможе каталонцям хоч трохи простіше облаштуватися на полі історично непростого для них «Да Луж». Нідерландський наставник на межі відставки, і очевидно, що керівництво буде в першу чергу дивитися на гру Ліги чемпіонів.

🎯 Телеграм-каналBetExpert ежедневно публикует бесплатные прогнозы на спорт

Орієнтовні склади

«Бенфіка»: Влаходімос – Отаменді, Вертонген, Морато – Грімальдо, Жоау Маріу, Вайгль, Жилберто – Евертон, Яремчук, Сілва.

«Барселона»: тер Штеген – Піке, Араухо, Гарсія – Фаті, Гаві, Бускетс, Ф. де Йонг, Коутіньйо – Депай, Л. де Йонг.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що іспанський клуб повинен максимально постаратися для досягнення перемоги, однак при цьому не найнадійніша оборона команди Кумана дасть про себе знати. Нашою ставкою буде позиція – «Барселона» не програє і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 2.44 за лінією Parimatch.

29 вересня, середа

«Бенфіка» – «Барселона»
Лісабон. «Да Луж». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Даніеле Орсато (Чіо, Італія)
Прогноз Sport.ua – 1:2
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ENJOY--
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
dgo ukuran
такую Барселону можно побеждать. но это для Бенфики, а для дыры сверхдостижением будет расписать нули, эти никогда никого даже на спаде не обыграют.