Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 29 вересня 2021, 20:28
1450
0

Манчестер Юнайтед – Вільярреал. Прогноз і анонс на матч Лиги чемпіонів

Номер на біс для тих, хто пропустив минулий фінал Ліги Європи

| Оновлено 29 вересня 2021, 20:28
1450
0
Манчестер Юнайтед – Вільярреал. Прогноз і анонс на матч Лиги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 29 вересня, у Манчестері на стадіоні «Олд Траффорд» відбудеться матч другого туру Ліги чемпіонів УЄФА з футболу, у якому зіграють англійський «Манчестер Юнайтед» і іспанський «Вільярреал». Стартовий свисток німецького рефері Фелікса Цвайера з Берліна прозвучить о 22:00 за київським часом.

Манчестер Юнайтед

Колектив Уле Гуннара Сульшера, на тлі своїх опонентів по квартету F, виглядав явним фаворитом у боротьбі за вихід до наступного раунду Ліги чемпіонів УЄФА, проте на практиці виявилося, що «Червоні дияволи» цілком здатні оступитися вже в стартовому поєдинку проти швейцарського «Янг Бойз» (1:2). Подібний результат серйозно ускладнює «Манчестер Юнайтед» подальшу участь у турнірі, бо вже в майбутній грі їм доведеться перед рідними вболівальниками компенсувати осічки минулого.

Адже і не з одною лишень Лігою чемпіонів виникли проблеми у англійського колективу. Лондонський «Вест Хем» зняв із команди Сульшера необхідність брати участь в Кубку англійської ліги (0:1), після чого вона перед власними прихильниками примудрилася оступитися ще і в чемпіонаті в грі проти бірмінгемської «Астон Вілли» з таким же рахунком. Очевидно, що третю поспіль домашню поразку норвезькому наставнику можуть вже й не пробачити в керівництві клубу.

🎯 Телеграм-каналBetExpert ежедневно публикует бесплатные прогнозы на спорт

Вільярреал

Примітно, що «Юнайтед» у майбутній грі доведеться обігравати колектив, проти якого він так старанно боровся за трофей Ліги Європи УЄФА в кінцівці минулого сезону. І ще більш уваги заоохочує той факт, що після тієї гри в Гданську «жовта субмарина» перемогла лише одного разу – тижнем раніше в грі проти скромного «Ельче» (4:1). Решта матчів, навіть товариського характеру в міжсезоння, команда або завершувала нічиєю, або і зовсім поступалася. Наприклад, у Ла Лізі «Вільярреал» уже встиг стати найбільш миролюбним клубом, бо за шість своїх ігор уже п'ять разів не зміг визначити найсильнішого зі своїми суперниками.

Утім, попередній матч команди Унаї Емері проти мадридського «Реала» (0:0) точно не можна віднести до розряду поєдинків із невдалим результатом. Так само як і аналогічним чином сприймалася стартова гра поточного розіграшу Ліги чемпіонів УЄФА проти бергамаскої «Аталанти» (2:2), із якою «Вільярреал» і планує вести конкуренцію за наступний раунд. Утім, у разі перемоги на «Олд Траффорд», інтрига в цій групі зросте ще сильніше.

Орієнтовні склади

«Манчестер Юнайтед»: де Хеа – Ліндельоф, Варан, Байї, Далот – Фред, ван де Беек – Погба, Фернандеш, Санчо – Роналду.

«Вільярреал»: Рульї – Педраса, Торрес, Рауль Альбіоль, Фойт – Парехо, Капу, Трігерос – Гомес, Діа, Данжума.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що англійський клуб буде фаворитом в цьому поєдинку, проте сама гра не обіцяє стати результативною. Нашою ставкою буде позиція – «Манчестер Юнайтед» не програє і ТМ 2.5 з коефіцієнтом 2.44 за лінією Parimatch.

29 вересня, середа

«Манчестер Юнайтед» – «Вільярреал»
Манчестер. «Олд Траффорд». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Фелікс Цвайер (Берлін, Германия)
Прогноз Sport.ua – 2:0
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.