Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 28 вересня 2021, 19:47
1515
0

ГНАБРІ: Перемога над Барселоною була важливою. Але Динамо — інший суперник

Футболіст «Баварії» поділився очікуваннями від зустрічі з київським клубом у Лізі чемпіонів

| Оновлено 28 вересня 2021, 19:47
1515
0
ГНАБРІ: Перемога над Барселоною була важливою. Але Динамо — інший суперник
ФК Динамо Київ. Серж Гнабрі

Крайній півзахисник «Баварії» Серж Гнабрі під час передматчевої пресконференції відповів на запитання журналістів напередодні зустрічі з київським «Динамо» в рамках 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів.

Серж запевнив присутніх в своєму хорошому самопочутті після проблем зі спиною: «Мені знову стало краще, велике спасибі!».

- До того, як я перейшов до «Баварії», моєю метою було те, що відбувається зараз. Я пишаюся тим, що зараз є важливою фігурою для команди. Я завжди хочу розвиватися далі, перемагати і бути хорошим у всьому - це весело.

Командний дух? Це величезний фактор. Навіть якщо ти в фіналі, обидві команди хочуть перемогти. Для перемоги особливо важливо, коли ви добре ладите в команді. Хороший колектив - це те, що відрізняє нас останні кілька років, а також полегшує завдання перемагати.

В цьому році знову з'явиться багато хороших команд, які будуть претендентами на перемогу. У нас прекрасна атмосфера, що дуже важливо. Ми добре тримаємося разом, ми дуже схвильовані і дуже жадаємо успіху. Ми хочемо знову виграти Лігу чемпіонів і мати команду, з якою ми зможемо це зробити.

Ми завжди ставимо перед собою нові цілі. Гру за грою ми стежимо за тим, щоб не здаватися. Грати доставляє багато задоволення, ми хочемо зберегти це відчуття.

Звичайно, перемога над «Барселоною» була хорошою і важливою. Але завтра на нас чекає інший суперник. Ми повинні показати таку ж жадібність до перемоги. Багато з гравців «Динамо» грають у збірній України, з якою ми зустрічалися.

Матч «Баварія» — «Динамо» відбудеться в середу, 29 вересня, о 22:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.