Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 29 вересня 2021, 01:04
2014
0

ПСЖ - Манчестер Сіті. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз фахівця на матч Ліги чемпіонів

| Оновлено 29 вересня 2021, 01:04
2014
0
ПСЖ - Манчестер Сіті. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч другого туру групового раунду Ліги чемпіонів «ПСЖ» - «Ман Сіті».

«Фаворити групи А зустрічаються між собою в Парижі. Це дуже цікаво! З приходом Мессі зірковий ПСЖ вирішив завоювати всі можливі титули. Парижани дуже впевнено йдуть в Лізі 1. У них після восьми турів 24 очки, і вони випереджають другий «Ланс» на 9 балів. Напевно, після першого кола ПСЖ може стати чемпіоном Франції. Але дивно, що вони втратили очки в матчі 1-го туру Ліги чемпіонів з «Брюгге» (1:1). Дивно, тому що у них в складі було супертріо Мессі, Неймар і Мбаппе. Уже приносить користь новачок команди марокканець Хакімі. Завдяки його дублю парижани в гостях перемогли «Метц» (2:1). Також він забив «Труа» і віддавав гольові паси. Таке відчуття, що Ашраф давно грає в цій іменитій команді. У двох попередніх матчах не грав Мессі, який відновлюється від пошкодження. Але Ліонель і Верратті, наскільки мені відомо, готуються до матчу з «Ман Сіті».

ПСЖ і без Мессі має прекрасний атакуючий потенціал. У чемпіонаті Франції вони в середньому забивають майже три голи, не менше двох м'ячів за поєдинок. Але в зв'язку з гостро атакуючою моделлю гри парижан їм не завжди вдається не пропустити. Тільки в трьох матчах з дев'яти вони не пропустили. А в шести поєдинках їм забивали. ПСЖ буде складно протистояти фірмовій грі команди Гвардіоли. Напередодні «городяни» впевнено переграли свого кривдника і переможця Ліги чемпіонів «Челсі», який тренує Тухель. А німецький фахівець недавно, до речі, тренував парижан. Після низки невдалих матчів на старті сезону, що я пов'язую з тим, що «городяни» не купили топ-форварда, «Ман Сіті» розлютився на себе.

Команда почала куражитися в поєдинках зі своїми суперниками. Судіть самі! «Містяни» розгромили 5:0 «Норвіч» і «Арсенал», 6:1 був переможений «Віком» і 6:3 - «Лейпциг». А 25 вересня в гостях «Ман Сіті» за всіма статтями переміг «Челсі» (1:0). У цьому матчі володіння м'ячем було 60 на 40 на користь «містян», 15:5 за ударами по воротах. Також «Ман Сіті» не дозволив завдати жодного удару в площину своїх воріт. Не пам'ятаю, коли таке було, щоб «Челсі» в площину воріт не влучив. За кутовими 13:4! Тричі «Ман Сіті» упустив стовідсоткові гольові моменти. 11:2 рахунок за ударами з-за меж штрафного майданчика. 85 відсотків точність передач. Це свідчить про бажання реабілітуватися за невдачі минулого сезону в поєдинках з лондонцями. Це характеризує командний дух на вирішальні матчі і командну готовність у всіх аспектах.

До речі, номінальний форвард Жезус грав не на своїй позиції. Він грав справа, а Фоден виконував роль помилкової дев'ятки. А Стерлінг і Торрес не були в старті. Може, вперше, працюючи в «Сіті», Пеп вирішив дотриматися ігрового балансу, про який я постійно кажу. Тобто в складі були чотири функціональних захисники: Вокер, Діаш, Канселу, Ляпорт і опорник Родрі. Вони забезпечили надійну гру в обороні. Це дало можливість групі атаки Де Брюйне, Сілві, Жезусу, Гріллішу і Фодену творчо працювати на творення. Їм не потрібно було постійно повертатися на свою половину поля для захисту своїх воріт. У матчі з «Челсі» весь «Ман Сіті» розташовувався на половині поля лондонців і за допомогою пресингу, а також своєчасних командних перебудувань зруйнував фірмову гру суперника.

У матчі з ПСЖ в тактиці «Ман Сіті» будуть внесені корективи в залежності від стартового складу парижан. Але в будь-якому випадку «містяни» спробують отримати перевагу в середній лінії з метою отримання вільних зон в обороні з подальшими проникненнями через них. У кожної команди свої козирі, свої класні футболісти всіх амплуа. Форварди ПСЖ значно класніші за своїх опонентів із Сіті. Але у «городян» тонше диспетчерський конструктив і більш класний тренер, який виграв все, що можливо.

Я не бачу переможця в цьому матчі. Гра буде збалансованою, надійною і дуже організованою. Потенціал атаки дозволяє припустити, що обидві команди заб'ють. Важливо, щоб Пеп і далі в таких матчах дотримувався ігрового балансу. Не пропустіть цей шикарний матч!», - сказав Грозний.

Матч «ПСЖ» - «Ман Сіті» відбудеться 28-го вересня. Початок зустрічі о 22:00.

В'ячеслав Грозний - відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левскі», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
В'ячеслав Грозний
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

«Нейтралку» знищено. Визначено другу фіналістку супертурніру в Маямі
Теніс | 29 березня 2024, 04:39 5
«Нейтралку» знищено. Визначено другу фіналістку супертурніру в Маямі

Даніель Коллінс у двох сетах розгромила Катерину Александрову у півфіналі змагань

ОФІЦІЙНО. Матч Оболонь – Шахтар відбудеться без глядачів
Футбол | 29 березня 2024, 14:09 2
ОФІЦІЙНО. Матч Оболонь – Шахтар відбудеться без глядачів

Квитки, придбані на цей поєдинок, можна буде обміняти на 2 домашні матчі «біло-зелених»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.