Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 29 вересня 2021, 01:37
2222
10

Юрій ВЕРНИДУБ: «Поважаємо Реал, але не боїмося. Думаємо про перемогу»

Український коуч радий разом зі своєю командою зіграти на «Сантьяго Бернабеу»

| Оновлено 29 вересня 2021, 01:37
2222
10
Юрій ВЕРНИДУБ: «Поважаємо Реал, але не боїмося. Думаємо про перемогу»
Getty Images/Global Images Ukraine. Юрій Вернидуб

Головний тренер «Шерифа» Юрій Вернидуб поділився думками щодо прийдешнього поєдинку другого туру групової стадії Ліги чемпіонів проти «Реала».

«Ми дуже раді бути в Мадриді. Для нас ця гра - велика честь, ми дуже хочемо вийти на цей чудовий стадіон і показати хорошу гру. «Реал» - один з найсильніших суперників, і ми готові, ми пройшли довгий шлях, щоб отримати шанс зіграти на «Сантьяго Бернабеу».

«Реал» - це «Реал»! Ми знаємо, що це таке. Головне - не боятися. Поважати - так, але не боятися. Ми повинні вийти і зіграти якнайкраще в обороні і атаці. Чи думаємо ми про перемогу? Будь-яка команда думає про перемогу, і ми теж. Але «Шериф» розуміє, що таке «Реал». Головне - зіграти гідно і отримати хороший результат. Зрештою, все покаже футбольне поле».

«Ми добре вивчили «Реал», подивилися декілька матчів. Знаємо, що у них багато топових гравців, починаючи з воротаря і закінчуючи захистом, де виступають Мілітао, Начо, Вальверде... Я також знаю, що деякі футболісти Мадрида травмовані, але у них є, наприклад, Модріч... У них багато хороших гравців. Ми поважаємо їх, але не боїмося. Бензема, Вінісіус... Є багато топ-гравців, але для нас важливо показати свою гру. Готуємо тактику, і нам потрібно здійснити задумане».

«Дуже складно було щось змінити в підготовці, оскільки у нас дуже щільний графік. Грали з «Шахтарем», потім в чемпіонаті... Матчів багато, а часу мало. Ви завжди готуєтеся до кожної гри окремо, але я прошу гравців продовжити шлях. Знаю, що вони живуть кожним матчем, і цей буде особливим, вони чекають його з нетерпінням. Для нас також важливий національний чемпіонат, ми хочемо бути першими, щоб в наступному сезоні продовжити мріяти про Лігу чемпіонів».

«Ми не дивимося на те, як нас оцінюють суперники, головне - показати хорошу гру. Цінувати або не цінувати, недооцінювати... Це не наша проблема. Я довіряю своїм гравцям, тому що вони заслужено потрапили в груповий турнір. Це дуже важливо. Вони професіонали, і хочуть показати гідний, красивий футбол», - сказав Вернидуб.

Матч «Реал» - «Шериф» відбудеться завтра, 28 вересня, в Мадриді.

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віталій Ткачук
Якщо програють з різницею в два м'ячі, це вже буде добре. При всій повазі до Вернидуба, але Шериф пропустить мінімум чотири ( моя суб'єктивна думка ).
igor shmuylo
Пускай молдавани жопу перед игрой помою. Ето не шахта. Тут у молд.шансов 0
Geniyfootball1985
Юра настрой хороший,думаю покажите достойный результат,поставлю на вас фору +2.5
Хью Джекман
А чего про Лунина не сказал? Приехал к своему бывшему подопечному.
Akella_147
А что боятся то, люди такие самые...но если где-то не добежал, уже на себя греши
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
DK1970
А Сантьяго Бернабеу не на ремонте?
Heyter
Реал чуть спустит Верныдуба с небес , будет вынос тела