Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 26 вересня 2021, 20:27
1883
0

Лаціо – Рома. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз фахівця на матч чемпіонату Італії

| Оновлено 26 вересня 2021, 20:27
1883
0
Лаціо – Рома. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 6-го туру італійської Серії А «Лаціо» - «Рома».

«Вічне римське дербі завжди з нетерпінням і надією чекають справжні шанувальники цих іменитих клубів. Тим більше, у клубів нові рульові! 62-річний Мауріціо Саррі, який успішно і творчо тренував «Наполі», «Челсі», «Ювентус», починає прищеплювати лаціале паростки своєї фірмової тонкої гри. «Рома» вирішила взяти замість Паулу Фонсеки топ-тренера світового рівня. І сьогодні їх очолює так званий «Особливий» Жозе Моурінью, який тренував топ-клуби і двічі завоював трофей Ліги чемпіонів з «Порту» і «Інтером». Там, де Моурінью, нікому не нудно. Я помітив, що у всіх командах, які тренував Жозе, в обов'язковому випадку з'являвся португальський футболіст. Ось і зараз «Ромою» придбаний у «Вулверхемптона» досвідчений класний воротар Руй Патрісіу. Пішли з «Роми» в міжсезоння Флоренці, Педро, Жуан, Джеко, Клюйверт, Лопес, Ундер, Перес. Прийшли в римський клуб англійський форвард Абрахам, за якого були заплачені 40 млн євро, уругвайський захисник Вінья, а також нападник збірної Узбекистану Шомуродов, який є забивним хлопцем. Взяла «Рома» також Ібаньєса, з оренди повернувся Н'Зонзі. Не сумніваюся, що і він допоможе команді. Наступного тижня в Україні ми на власні очі побачимо «Рому», яка зіграє 30 вересня з «Зорею».

У «Роми» в Серії А після п'яти матчів 4 перемоги і одна поразка. Римляни на три очки відстають від лідера чемпіонату Італії «Наполі». Відзначимо, що в Лізі конференцій «джаллороссі» вже обіграли софійський ЦСКА з рахунком 5:1. «Рома» ще не грала внічию. І ось у них перший по-справжньому топ-матч в сезоні. У «Роми» рівний склад з хорошими гравцями, але без зірок першої величини. Тому вони готові виконувати беззаперечно все задумане Жозе Моурінью. Для нього це найголовніше. «Лаціо» після переходу Сімоне Індзагі зробив вибір на користь творчого художника Мауріціо Саррі, при якому всі команди тонко комбінують і радують глядачів своєю грою. Для цього потрібен час і терпіння, оскільки це дуже складний процес постановки нової гри. У «Лаціо» з тих, хто прийшов в команду, варто відзначити іспанця Педро, бразильця Феліпе Андерсона і албанця Хюсая. «Лаціо» в новому сезоні двічі переміг, в тому числі «Спецію» з рахунком 6:1. Також вони два рази зіграли внічию і програли 0:2 «Мілану». В єврокубках «Лаціо» програв в Стамбулі «Галатасараю» 0:1. Лідерами атаки лаціале залишаються Іммобіле, Луїс Альберто, Мілінкович-Савич. Тепер до них додався Андерсон. До речі, Іммобіле вже шість м'ячів забив у новому сезоні.

Емоції від римського дербі зазвичай тривалий час не вщухають в Європі. Не заздрю арбітрам матчу. Буде багато боротьби. Не виключаю вилучення, пенальті і незараховані голи. «Рома» - безкомпромісна команда, яка не грає внічию. До речі, Моурінью точно такий же. Все або нічого. А «Лаціо» прихильник аналітичної та стратегічної гри, що притаманне розумному, тонкому банкіру Мауріціо Саррі. Зустрінуться дві протилежні команди зі столиці Італії. Звичайно, обидві команди заб'ють. Але я схиляюся до результативної нічиєї», - сказав Грозний.

Матч «Лаціо» - «Рома» відбудеться 26-го вересня. Початок зустрічі о 19:00.

В'ячеслав Грозний - відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левскі», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.