Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Футзал. Збірна України
| Оновлено 26 вересня 2021, 04:33
3064
0

Україна несподівано поступилася Румунії, хоча вела в рахунку

Збірні Румунії та України провели контрольний поєдинок

| Оновлено 26 вересня 2021, 04:33
3064
0
Україна несподівано поступилася Румунії, хоча вела в рахунку
Асоціація футзалу України

Національна команда України провела перший з двох запланованих спарингів. Обидва мають пройти в Румунії проти збірної цієї країни.

Підопічні Олександра Косенка здорово почали зустріч, відкривши рахунок уже в дебюті - відзначився Євген Сірий. Українці продовжували володіти ініціативою, але в середині першого тайму господарям вдалося зрівняти рахунок. Гол на рахунку досвідченого 28-річного Кедеї Барни.

А під кінець першої половини матчу після непотрібного фолу Педяша в наші ворота призначили 10-метровий. Але Кирило Ципун відбив і удар з «точки», і добивання! 1:1, і все повинно було вирішитися у другому таймі.

Українці почали його ще потужніше. У господарів не було практично жодного шансу, тоді як команда Косенка тринькала момент за моментом. Були і виходи сам на сам, і воротар не раз виручав румунів, а Микитюк перевірив на міцність каркас воріт. А в підсумку чи не єдина контратака господарів завершилася точним ударом все того ж Барни - 2:1!

Залишалося близько трьох хвилин ігрового часу, тренери збірної України зняли воротаря, проте румуни тягнули час і дотерпіли до фінального свистка.

Наступний поєдинок команди проведуть вже завтра. Побажаємо удачі збірної України, адже крім як невезінням, підсумок першої зустрічі нічим пояснити не можна.

Товариський матч.

Румунія - Україна - 2:1 (1:1)

 Барна (12, 37) - Сірий (2).

Спорткомплекс Multisport Hall Bistrita (Бистриця, Румунія).

Румунія: Дінікуце, Лунгу, Грігорац - Барна, Андор, Аттіла, Дуда, Лепедату, Панзару, Річард, Тамаш, Пауло Феррейра, Саболч, Іштван, Чіреш, Кришан.

Україна: Ципун, Савенко, Войтович - Малишко, Зварич, Корсун, Микитюк, Педяш, Лебідь, Сірий, Чернявський, Абакшин, Фаренюк, Радевич, Кузь, Журба.

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.