Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 25 вересня 2021, 06:41
9705
1

ХІРН: «Усик – жахливий негідник. Він прийшов у костюмі Джокера!»

Британський промоутер вважає, що з хлопцями на кшталт Усика треба бути обережним

| Оновлено 25 вересня 2021, 06:41
9705
1
ХІРН: «Усик – жахливий негідник. Він прийшов у костюмі Джокера!»
Getty Images/Global Images Ukraine. Джошуа, Хірн та Усик

Український суперважковаговик Олександр Усик (18–0, 13 КО) 25 вересня у Лондоні вийде на ринг проти Ентоні Джошуа з Великобританії (24–1, 22 КО), який буде захищати титули чемпіона за версіями WBA, WBO, IBF і IBO.

Британський промоутер Едді Хірн висловився про українського боксера Олександра Усика:

«Він жахливий негідник – прийшов у костюмі Джокера! Багато що з цього – ігри розуму від Усика. Він дивний хлопець, але хоче, щоб люди думали, що він – фігура психоаналізу, і може проникнути в ваш розум і пограти з вами на рингу. І, чесно кажучи, Усик досить страшний, тому що, схоже, у нього немає страху.

Якщо подивитися на його досягнення у важкій вазі, то він поїхав до Німеччини, щоб перемогти Марко Хука, в Латвію, щоб перемогти Майріса Брієдіса, у Росію, щоб перемогти Мурата Гассієва. Він приїхав у Манчестер, щоб перемогти Тоні Беллью, а потім знову повернувся до Великобританії, щоб перемогти Дерека Чісору.

Отже, він багато подорожував. Але цей вечір з Джошуа буде трохи відрізнятися. Це не просто стандартна ніч на арені, інтенсивність буде на іншому рівні. У суботу ви побачите бій на найвищому рівні у суперважкій вазі.

Ей-Джей – більший хлопець, і він повинен перемогти Усика. Потрібно зробити позначку на собі: на тілі, на руках, на голові, де завгодно. Тому що коли Усик входить в свій ритм, його дуже-дуже важко перемогти. З хлопцями на кшталт Усика треба бути обережним.

Ентоні повинен буде використовувати свій розмір, свою швидкість. Не треба бути безрозсудним, але кожен раз, коли Ентоні буде наближатися до нього, він повинен бити. Треба уповільнити ноги Усика і побити його – ось у чому суть гри».

Оцініть матеріал
(99)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Bibenco
После встречи с Джошуа, за одно и голову подлечит.