Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 26 вересня 2021, 03:58
779
0

Реал - Вільярреал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

«Галактікос» спробують завдати «жовтій субмарині» першої у Прімері поразки

| Оновлено 26 вересня 2021, 03:58
779
0
Реал - Вільярреал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 25 вересня, у Мадриді на стадіоні «Сантьяго Бернабеу» відбудеться матч 7-го туру чемпіонату Іспанії, в якому «Реал» прийме «Вільярреал». Стартовий свисток у матчі пролунає о 22:00 за Києвом.

«Реал»

 

Підопічні Карло Анчелотті є одноосібними лідерами турнірного пелотону іспанського чемпіонату. У шести зіграних матчах вони набрали 16 очок, здобувши п'ять перемог при одній нічиїй. Свого найближчого переслідувача - чинного чемпіона країни «Атлетіко» - «вершкові» випереджають на два пункти. На такій самій відстані за втраченими очками знаходиться і «Севілья», але у неї у запасі ще один поєдинок.

«Реал» у першому матч Прімери розбив на виїзді «Алавес» (4:1), а потім відбулася єдина на сьогодні нічия команди - у грі з «Леванте» (1:1). Далі були чотири перемоги поспіль - над «Бетісом» (1:0 у гостях), «Сельтою» (5:2 вдома), «Валенсією» (2:1 на виїзді) та «Мальоркою» (6:1 на своєму полі) .

Вдало розпочали «вершкові» і кампанію у Лізі чемпіонів. На виїзді у 1-му турі групового турніру вона переграли «Інтер» - 1:0.

«Вільярреал»

 

Команда Унаї Емері відкрила новий сезон у Примері без поразок, проте на граничній миролюбності. У чотирьох матчах з п'яти вона задовольнялася нічиїми. Як наслідок, із 7 очками в активі «Вільярреал» наразі 12-й у таблиці чемпіонату Іспанії.

У чотирьох перших матчах сезону «жовта субмарина» зіграла внічиї - з «Гранадою» (0:0 вдома), з «Еспаньолом» (0:0 у гостях), «Атлетіко» (0:0 на виїзді) таі з «Мальоркою» (0:0 на виїзді). Проте у крайньому на сьогодні матчу вона перемогла, обігравши у рідних стінах «Ельче» (4:1).

Стартувати на мажорній ноті команді не вдалося і у групі Ліги чемпіонів. У 1-му турі турніру «Вільярреал» поділив очки з «Аталантою» на своєму полі - нічия 2:2.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що «Реал» в цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 1.51 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

 

«Реал»: Куртуа - Фернандес, Мілітао, Алаба, Гутьєрес, Вальверде, Модріч, Каземіро, Азар, Вінісіус Жуніор, Бензема.

«Вільярреал»: Руллі - Фойт, Торрес По, Альбіоль, Альфонсо Педраса, Трігерос, Капу, Парехо, Гомес, Данжума, Пако Алькасер.

25 вересня, субота

«Реал» - «Вільярреал»
Мадрид. Стадіон «Сантьяго Бернабеу». 22:00
ТБ-трансляція - MEGOGO
Прогноз Sport.ua - 2:1
 
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.