Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
| Оновлено 24 вересня 2021, 14:11
1186
1

Валерій ПОРКУЯН: «Гравці Шахтаря показали свої бійцівські якості»

Спеціаліст – про перемогу «гірників» в матчі за Суперкубок України

| Оновлено 24 вересня 2021, 14:11
1186
1
Валерій ПОРКУЯН: «Гравці Шахтаря показали свої бійцівські якості»
ФК Шахтар Донецьк

Легендарний форвард київського «Динамо» і збірної СРСР Валерія Поркуян прокоментував перемогу «Шахтаря» над «Динамо» (3:0) в матчі за Суперкубок України.

«Протягом сімнадцяти років матч за Суперкубок проводився в літню пору - напередодні чемпіонату, що стало вже доброю традицією. Але в цьому році з відомих причин зустріч київського «Динамо» і донецького «Шахтаря» довелося перенести на вересень - а це гаряча пора. У цей період більшості футболістів цих команд доводиться грати на три фронти - в чемпіонаті, Лізі чемпіонів і за національну збірну. Самі розумієте, при настільки щільному графіку потрібно вміти правильно розподілити сили.

В історії протистояння «Динамо» та «Шахтаря» було безліч цікавих і напружених матчів, і багато хто очікував, що вчорашній на столичному «Олімпійському» буде таким же. Але не реалізувавши кілька можливостей в першому таймі, «Динамо» першим пропустило і надалі все пішло не так, як того киянам хотілося б. Варто віддати належне футболістам «Шахтаря», які не тільки вміло побудували гру в обороні, а й показали свої бійцівські якості. В першу чергу, маю на увазі, звичайно ж, Матвієнка. Незважаючи на розсічення, хлопець проявив характер і допоміг своїм партнерам здобути перемогу. Цей успіх став першим для італійського тренера гірників в його поки що недовгій українській кар'єрі.

Вважаю, що «Динамо» зробить правильні висновки з цієї поразки і в майбутньому через півтора тижні в матчі чемпіонату ми побачимо цікаве дербі», - сказав Поркуян.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил