Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 30 вересня 2021, 12:34
6209
20

Скаут Серії А: «Ситуація з Маліновським в збірній здається сюрреалістичною»

Алекс Великих – про непотрапляння хавбека «Аталанти» до складу національної команди

| Оновлено 30 вересня 2021, 12:34
6209
20
Скаут Серії А: «Ситуація з Маліновським в збірній здається сюрреалістичною»
Getty Images/Global Images Ukraine. Руслан Маліновський

Скаут Серії А Алекс Великих поділився своєю думкою про конфліктну ситуацію в.о. головного тренера збірної України Олександра Петракова з півзахисником «Аталанти» Русланом Маліновським.

«Ситуація з Русланом Маліновським, що склалася в збірній України, мені здається сюрреалістичною. Лідер провідного клубу Італії, яскравий гравець провідного чемпіонату, після Шевченка став єдиним українським футболістом в топ-5 чемпіонатів Європи, який приваблює своєю грою фахівців з багатьох клубів грандів, але відразу різко втрачає довіру тренера в збірній... Якщо на Євро-2020 його гра могла викликати сумніви з урахуванням різниці позиції на полі в збірній і клубі, фізичними проблемами зі здоров'ям, але те, що зараз відбувається, взагалі викликає більше ніж подив.

Петраков, який змінив Шевченка на посаді головного тренера збірної, змушений швидко давати результат. У нього є своє бачення побудови гри і воно вкрай відрізняється від того футболу, який будував Шевченко і в який грала збірна при ньому. Але незважаючи навіть на різницю схем, не знайти місця в збірній для Руслана мені здається більш ніж дивним.

Але навіть через це можна пройти, але те, що питання перебування Руслана в збірній і обговорення його позиції, і інше вийшло в публічний простір, вважаю неправильним. В Україні зараз не так багато гравців, здатних реально підсилити збірну, приїхавши з топ-чемпіонату, а Маліновський є одним з таких. Ростити гравців нелегко, а ось втратити їх можна швидко.

Хочу побажати знайти всі можливості для розмови між тренером і гравцем заради загального успіху збірної України, і зробити це без широкого розголосу. Є речі, які йдуть вище за внутрішні амбіції, і одна з них - колективна гра в футбол», - сказав Великих.

Нагадаємо, що виконуючий обов'язки головного тренера збірної України Олександр Петраков не викликав Руслана Маліновського на жовтневі матчі відбору ЧС-2022.

Читайте також: Дилема Руслана Маліновського

Оцініть матеріал
(39)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Миколенко травмувався у матчі з Ліверпулем. Віталія замінили у перерві
Футбол | 24 квітня 2024, 23:15 3
Миколенко травмувався у матчі з Ліверпулем. Віталія замінили у перерві

Український захисник зумів дограти перший тайм за Евертон, але на 2-й так і не вийшов...

Найдорожчого гравця в історії Шахтаря можуть оштрафувати на 10 млн євро
Футбол | 24 квітня 2024, 22:05 13
Найдорожчого гравця в історії Шахтаря можуть оштрафувати на 10 млн євро

«Атлетіко Мінейро» не збирається погоджуватися з тим, що Бернард залишиться в «Панатінаїкосі»

Коментарі 20
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alex86 1
В воспитательных целях вполне полезно, еще и зину стоило бы разок другой не вызвать для стимула
u6464u
по блату в сборную, это не к Петракову, пускай Малиновский набирает надлежащую форму для сборной потом тренер решит,вызывать его или нет,
Victor Podzigun
За шесть лет в сборной шесть голов ,три результативные передачи,один незабитый пеналь. Для атакующего полузащитника это ноль ,стоит на месте. Отбор практически профукал Шева. Так пусть привлекает молодеж из чемпионского состава и строит свою сборную.
Макс Про
А шо кого-то обязаны сразу ставить в основу только за то что он соизволил приехать в зборную?
Kevko
С каких пор Малиновский стал "лидером" Аталанты?
Саша Зардунов
Задолбали с этим Малиновским. Даже наверно с Месси такого шума не было.
cucumber
я допускаю конфликт между малиновским и ярмоленко на ЧЕ, была инфа что ярмола там раздавал в раздевалке на орехи, и видимо малина ему ответил. возможно именно поэтому внутри коллектива возник конфликт, а петраков - уже следствие тех событий
Александр Науменко
За часів " империи зла", була популярна пісня на слова видатного українського поета Рибчинського, " Біла ворона", яку співав угро-фін Лєонтьєв.
Володимир Семигайло
Маліновський відпросився зі збірної,його відпустили на період головування Петракова. Які питання?
Ukraine_Kiev_Fan
Матерацци нанес травму Златану когда Златан играл за Ювентус. Однако, Златан потом перрешел в Интер и отыграл с Матерацци почти 3 года. Перебравшись в Милан, первое что сделал Златан - травмировал итальянца. То есть даже высокомерный Златан, поставил интересы команды выше своих. Человек выждал 3 года и на этот период забыл обо всех обидах. Петраков не мужчина. Сборная не в том положении чтобы Булецу вызывать а Малине даже в заявке не найти место
Pop Pop
Школы закрыли на карантин?Или болеете школота недалекая ?Не гоните на Малиновского-ногтя его не стоите неудачники