Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 22 вересня 2021, 17:09
2773
7

Йожеф САБО: «Не викликати Маліновського у збірну — це дуже погано»

Олександр Петраков припустився великої помилки, упевнений фахівець

| Оновлено 22 вересня 2021, 17:09
2773
7
Йожеф САБО: «Не викликати Маліновського у збірну — це дуже погано»
Getty Images/Global Images Ukraine

Колишній головний тренер київського «Динамо» і збірної України Йожеф Сабо поділився думкою про рішення в.о. наставника національної команди Олександра Петракова не викликати 28-річного півзахисника «Аталанти» Руслана Маліновського.

«Невиклик Маліновського — це погано. Нехай Петраков не ображається. Якщо Маліновський в чомусь винен, то він повинен був викликати його до себе і поговорити. Таке буває. А не рубати відразу: «Полетів — добре, що полетів», «Багато говорить — викликаю замість нього іншого».

Не викликати Маліновського у збірну — це дуже погано. Для мене Руслан — один з кращих футболістів. Особливо зараз. Він і в підіграванні, і у відборі, забивний. У Шевченка була прекрасна збірна. Є середня лінія — Степаненко, Маліновський, Зінченко, Ярмоленко — і вже є команда.

У Шевченка була хороша команда, тому що була дуже хороша середня лінія, гравці якої вміли і захищатися, і атакувати, і контролювати м'яч.

Тому, не викликати Маліновського у збірну України — це помилка. Петраков повинен розуміти, що в національній команді не можна ставитися до гравців, як до молоді», — вважає Сабо.

Оцініть матеріал
(34)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
an52
"У Шевченко була хороша команда", але чомусь ця команда набрала тільки 3 очки після 3 матчів відбору
johndow
ЙоЙо тут кажется на 100% правым, но только игры расставят все на свои места - вдруг Петраков что-то такое удумал, что поможет выиграть... До матчей пока сидим и ждем чуда - но если его не произойдет, то Петракову я не завидую
euro2012_za_2012euro
Скандальный Сабо. История конфликтов Йожефа Сабо с игроками киевского \”Динамо\”.
/
Конфликты Сабо :
с Ребровым - не забил пеналь Нефтянику.
С Верпаковскисом - тот неудачно женился.
Гусина сделали главным виновником 0:3 Байеру в ЛЧ.
Алиев - понятно.
Белькевич: не вовремя покрасил волосы.
Йожеф Йожефович терпеть не мог Валентина за то, что тот в свое время покрасился под блондина.
/
Чем закончился конфликт? Сабо сменил Лобановский. В результате этой рокировки в \”Динамо\” засверкала звезда Белькевича – одного из лучших плеймейкеров в истории клуба.
aleks19826
Валянки, які алкаша підтримали перед кращим гравцем в збірній. Думаю дядька попруть з позором або нічийним синдромом і ці клоуни, які підтримували це чмо потім будуть мпліну славити, який за таланту феєрить
Aleksandr Plutakhin
З таким відношенням до команди, Зинченко та Малиновський нехай залишаються в клубах. І саме головний тренер має ВИКЛЮЧНЕ право формувати її склад, бо він єдиний,хто відповідає за результат. При такому низькому технічному рівні як у більшості гравців збірної резульат може бути тільки тоді, коли усі, хто виходять на поле, будуть "гризти землю". Цього нажаль у обох цих звіздунів не було, а ні під час чемпіонату Європи, а ні у відбіркових іграх. А коментарі на кшалт ЙоСабо...то це більш схоже на відверту дурість тренера-невдахи. І якщо він таки вважає що він тренер і досі, то треба йому нагадати, що головне, чого не можна робити, так це публічно повчати своїх колег. Схоже про це йому не відомо. Ну та то таке...