Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 вересня 2021, 16:17
697
1

Шахтар - Динамо. Хто виграє Суперкубок України?

Хто завоює перший трофей сезону

| Оновлено 22 вересня 2021, 16:17
697
1
Шахтар - Динамо. Хто виграє Суперкубок України?
ФК Шахтар

Головна подія тижня - битва за Суперкубок України між «Шахтарем» і «Динамо». Як правило, матч за Суперкубок проходить в кінці липня ще до старту Прем'єр-Ліги. Але в цьому році на прохання обох команд матч був перенесений на вересень. Чи зуміє Луческу виграти Суперкубок другий рік поспіль і знову засмутити «Шахтар»?

Коефіцієнти Favbet: 2.64 – 3.8 – 2.68

Перемога в Суперкубку:

Шахтар - 2

Динамо - 1.95

Як бачимо, експерти Favbet вважають шанси команд абсолютно рівними - 50 на 50. Але варто визнати, що поки в цьому сезоні справи у «Динамо» йдуть помітно краще. Кияни випереджають «Шахтар» на три очки в чемпіонаті, та й у Лізі Чемпіонів «біло-сині» стартували успішніше. «Динамо» ледь не обіграло «Бенфіку» (гол Шапаренка на останній хвилині був скасований через офсайд), а ось «Шахтар» сенсаційно програв 0:2 дебютанту Ліги Чемпіонів «Шерифу». І статистика не повинна вводити в оману. «Гірники» завдали більше 20 ударів по воротах чемпіона Молдови, але реально гольових моментів у них майже не було.

Природно, не забуваємо і про принципове протистояння Мірчі Луческу проти своєї колишньої команди. Рік тому «Динамо» в першому ж матчі під його керівництвом у Суперкубку обіграло «Шахтар», а потім в чемпіонаті команди обмінялися гостьовими перемогами. У нового тренера «гірників» Роберто Де Дзербі поки далеко не все виходить у «Шахтарі». Італієць намагається гнути свою лінію в матчі з будь-яким суперником, але гнучкості і непередбачуваності цьому «Шахтарю» не вистачає. Луческу на досвіді цілком здатний його переграти. Ну або принаймні не програти в основний час і довести матч до серії пенальті. Останні три Суперкубки залишилися за динамівцями. Що цікаво, лише вдруге в історії матч за Суперкубок пройде в Києві і вперше з глядачами. Пропускати таку подію точно не варто

Перший матч за Суперкубок пройшов у 2004 році і досвідчені вболівальники, звичайно, пам'ятають ту гру. Драматична серія пенальті, в якій вирішальний гол забив Олександр Шовковський, перехитривши воротаря «Шахтаря» Яна Лаштувку. І насправді, таке трапляється не так вже й рідко. У фіналі Ліги Європи цього року «Вільярреал» таким чином в серії пенальті обіграв «Манчестер Юнайтед». І якщо ви вважаєте, що повторення подібного сценарію можливе і в сьогоднішньому матчі, то Favbet дає можливість поставити навіть на це. Чому б спробувати?

Прогноз від Favbet: Динамо не програє в основний час – 1.55

Веселий прогноз від Favbet: Буде серія післяматчевих пенальті та переможний гол заб'є воротар - 10

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 квітня 2024, 03:30 0
Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?

«Арсенал розгромив «Челсі», фіаско «Ліверпуля», впевнена перемога «Манчестер Сіті»

Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті
Теніс | 25 квітня 2024, 16:22 22
Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті

Даяна дивовижним чином зуміла переграти Еміліану Аранго в Мадриді

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
potemkin78
главное чтоб не фанаты ОМОНа. чую что будет какой то шухер. в последнее время что-то начало возвращаться как на поле так и особенно трибуны нездоровое напряжение