Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 вересня 2021, 17:39
13919
122

Хуліганів покарають. Заява Динамо з приводу бійки на трибунах

Під час матчу «Динамо» та «Олександрії» у фанатських секторах виникла бійка

| Оновлено 19 вересня 2021, 17:39
13919
122
Хуліганів покарають. Заява Динамо з приводу бійки на трибунах
YouTube

Київське «Динамо» опублікувало офіційну заяву з приводу хуліганських вчинків на трибунах під час матчу 8-го туру УПЛ «Динамо» – «Олександрія» (1:0).

Заява ФК «Динамо» з приводу хуліганських вчинків на трибунах

Широкого медійного резонансу набула інформація про хуліганські дії групи вболівальників стосовно глядачів матчу, які зробили їм зауваження щодо неправомірного використання піротехніки.

Спільно зі службою безпеки та охорони ДП НСК «Олімпійський», клуб з’ясував та інформує про наступне. Під час проведення матчу близько 19 год. 45 хв. організована багаточисельна група осіб, які перебували у фанатському секторі #41 «Динамо», запалила піротехнічні засоби. Уболівальники сусіднього сектору зробили їм правомірні усні зауваження про те, що такі їхні дії завдають шкоду та створюють дискомфорт дітям та іншим глядачам у секторі #37.

У відповідь на таке прохання мала місце агресивна, неадекватна реакція з боку представників фанатського угруповання. Вона проявилася у вчиненні фізичного насильства над деякими глядачами, їх побитті групою осіб на очах у багаточисельної аудиторії матчу, в т.ч. телеглядачів. 

Лише після втручання поліції це правопорушення було припинено. Окремі особи ідентифіковані та затримані для складання процесуальних документів.

Інформуємо громадськість про те, що зазначені хуліганські дії порушників Закону чітко зафіксовані технічними засобами служб арени, усі фото та відеоматеріали спрямовані керівництвом ДП НСК «Олімпійський» до ГУНП у м.Києві для вирішення питання про порушення кримінального провадження за ст. 296 КК України.

Сподіваємося, що органи правопорядку дадуть належну правову оцінку агресивним діям винних осіб та притягнуть їх до кримінальної відповідальності за вчинення злочину.

ФК «Динамо» чітко зазначає свою непохитну позицію щодо неприпустимості будь-яких проявів насильства на стадіоні і невідворотності покарання порушників Закону. Зі свого боку ми гарантуємо всебічне сприяння органам слідства при розслідуванні кримінального провадження.

Оцініть матеріал
(53)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 122
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Westwood.
СТадо баранов они счтают что фанаты это сектор Динамо! ну приглашают футбол смотреть всех
Мое мнение такое Фантов нужно ставить на место как полагается и учитывать что кроме них ходят люди с Детьми на футбол и тоже болеют за Киевскую команду
а Быдло которое перевирнуло бокал пива думает он все может
Primovocatus
Так что, ни с какими "гостями" они не дрались. А дубасили своих же киевлян за скромные замечания. Полиграфы то сидели в другом месте.
manticora1990
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Calm
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
KoPoJIb_KpoToB
Это же каким конченным быдлом нужно быть ,чтобы нападать на "кузьму" которая болеет с тобой ультрабиомусором за один и тот же клуб. Позорище.
Алексей Голяченко
Пора бы дубинаторы вернуть. И опергруппу быстрого реагирования с человек 20ти в масках. И охота махать кулаками пропадёт сразу
Руслан Шевченко
Я зол на эту систему. Когда я иду на стадион, меня " облапывают",осматривают со всех сторон, трогают карманы, заглядывают в сумку, не дают хоть пол литра воды пронести, а фанаты и фаэра проносят, и что хочешь. И им все с рук сходит. Условно, если я так раздражён от действий своей команды или чужой, я что пожалею свой телефон чтобы не запустить на поле или ключи, или свой кроссовок? Стоят стюарды по 16 лет, ни разу не видел чтобы кого-то могли успокоить из болельщиков, нет у них ни сил, ни опыта, ни желания, набрали ради выполнения регламента. А так сами успакаиваем буйных на трибуне.
Calm
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
pricolist
И самое главное, я уверен, что Динамо знает о таких болельщиках. Но Суркису пофиг и никак не реагирует, как президент большого клуба. Какой адекватный человек пойдет на стадион, и не дай бог еще возьмет с собой ребенка?
Iv70
Люди известны.
Фото-видео есть.
Ждём неотвратимости
наказания.
Или опять сопли,
"я кровь проливал,
пока вы тут..." и
отмажут?
Таким не место
на стадионе, да
и в жизни тоже.
rus
Задрот...в которые думают что им всё позволено нужно наказывать.
AlexDSan
Я років з 15 був ультрас Динамо, але за це мені соромно. Сподіваюсь, що винних посадять роки на 2-3
SergRV
Не пускать лет 5 на стадион, как минимум, и пожизненно, как максимум.
gajvir
Ну це схоже що Динамо "виявило стурбованість" , за цим як звичайно нічого?? В даній ситуації повинно бути 1. Реальні строки 5-6 відморозкам , які били людей. Іншій шайці в кількості 10-15 чоловік пожиттєва заборона відвідування матчів Динамо ( збірної, УПЛ ). 2. Совковий менеджмент Динамо повинен на колінах приповзти до постраждалих , просити вибачення , компенсувати все лікування та моральну шкоду , з подальшим покладенням цих витрат на так званих ультрас. 3. Якщо ви думаєте що " ультрас" біда тільки Динамо , ви дуже помиляєтесь, на жаль хворий весь український футбол.
Александр Жаирс
Тем,кто ни где не работает реальный срок лет пять.
Тем,кто работает и семейным условный срок пять лет и крупный штраф в пользу пострадавших. На этом подобные случаи прекратятся.
Нужно вообще запретить существование движение ультрас,тогда на стадионах воцарится обстановка прошлых лет,когда на футбол тяжело было достать билет и трибуны были бтком забиты болельщиками,даже проходы.
Как спокойно стало на Днепр-Арене,когда исчезли ультрас Днепра.
Andre066
В Англии ведут реестр всех хулиганов внося их данные и то не всегда работает
Микола
Вопросы на который есть единственный ответ:
1. Будут ли наказаны болельщики Динамо виновные в побоище?
2. Будет ли наказано Динамо крупным штрафом за поведение своих болельщиков?
3. Будет ли дисквалифицирован Олимпийский за не обеспечение безопасности болельщиков?
.
Я, думаю, что существует только один ответ — НЕТ!, пока футбольным клубом владеют воры и жулики братья Суркисы. Пример — матч Нефтяник (Ахтырка)-ДинамоК . 2008г.
rus
Надо себя вести как родители воспитывали. Самая к......я группировка в Украине!
Роман Порывай
Повторю свою думку, щоб не було ілюзії, що я захищаю неадекватів на трибунах чи виправдовую їх поведінку: "В розвинутих країнах клуби мають людей, що працюють з лідерами різних фанатських угрупувань, відеокамери фіксують зачинщиків таких бійок, суди позбавляють права відвідувати стадіони, поліція відслідковую, щоб ці люди не потрапляли на ігри. У нас просто декларації клубів на словах та невеличкі за мірками клубів штрафи."
rus
Интересно узнать кого наказали за избиение болельщиков Паока