Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 вересня 2021, 21:34
1190
8

Скаут: «Перехід Супряги в Серію А взимку можливий»

Алекс Великих - про майбутнє форварда «Динамо»

| Оновлено 22 вересня 2021, 21:34
1190
8
Скаут: «Перехід Супряги в Серію А взимку можливий»
ФК Динамо. Владислав Супряга

Скаут Алекс Великих оцінив ймовірність переходу форварда «Динамо» Владислава Супряги в Серію А в зимове трансферне вікно:

«Дійсно, Супряга обидва останніх літа провів на слуху в італійській пресі. Якщо літо 2020 року відбулося під знаком конкретного інтересу до Владислава одного клубу - «Болоньї», яка вустами свого головного тренера Сініші Михайловича і спортивного директора клубу Бігона говорила про своє бажання придбати українця, то літо 2021 роки для Супряги пройшло в Італії під трансферний шум інших клубів - «Торіно», «Салернітани», «Дженоа», «Сампдорії» і все тієї ж «Болоньї».

Але, на жаль, для гравця перехід в Серію А зірвався. Багато чуток, з яких причин це сталося, коментувати їх я не вважаю коректним - у гравця є свій агент, скажу лише те, що перехід гравця в Італію був би хорошим рішенням для всіх сторін і думаю, що при певних коригуваннях в зимове трансферне вікно цей перехід ще можливий».

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Слабый чемпионат, надо уезжать за границ
Не надо зимы пожалуйста, давайте сразу весну, мы хоть отошли немного от спама на спорт.юа
Vadum Hrynchuk
Астанавитесь! Зима близко, но не настолько же...
suforza1921
Знову тіпа "новини" про Супрягу. Він на спорт юа частіший гість, ніж Мессі, Неймар і Кріштіану разом узяті. І все кудись переходить та переходить. Десятки клубів цікавляться. Прямо на розхват.
Sauron
Зачекайте з цією новиною, ми ще не відійшли від поіздки Шахтаря в Тираспіль
Burevestnik
в прошлую зиму из другого сильного клуба УПЛ один перешел в третий клуб Италии . Сыграл за пол года 4 минуты. Сейчас в аренде. Это у нас зима - затишье, там - разгар сезона.
Вячеслав Круссер
кому он зимой нужен будет не играющий?
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Alex86 1
Если агент въедливый то вполне мб и втюхнут куда-то туда его, только будет это, вероятно, за копье совсем небольшое или аренда, да только вероятность пользы самому игроку крайне низка, только если б очень уж доверяли и под схемы подойдет железно, ему бы уж лучше тогда в Бельгию для начала, а только потом если выйдет что-то куда-то дальше, а сейчас в запасе будет шо в ДК шо серии А, если каким-то чудом там окажется.