Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
|
1250
0

Лестер – Наполі. Прогноз і анонс на матч Лиги Європи

Битва фаворитів квартету C відбудеться вже в першому турі

Лестер – Наполі. Прогноз і анонс на матч Лиги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine

У четвер, 16 серпня, у Лестері на стадіоні «Кінг Пауер Стедіум» відбудеться матч першого туру Ліги Європи УЄФА з футболу, у якому зіграють англійський «Лестер» і італійський «Наполі». Стартовий свисток португальського рефері Тіагу Мартінша прозвучить о 22:00 за київським часом.

Лестер

Колектив Брендана Роджерса в кінцівці минулого сезону героїчно опирався тому, щоб «Ліверпуль» обійшов його за підсумками останнього ігрового дня, проте бажання лондонського «Тоттенхема» потрапити хоча б до Ліги конференцій УЄФА було настільки великим, що «Лестеру» довелося поступитися заповітною путівкою до головного клубного турніру Старого Світу, хоча вона цілком і повністю перебувала в їхніх руках (2:4). Як підсумок, «лисиці» змушені стартувати лише в групі Ліги Європи, і при цьому жереб подарував їм квартет, де, із великою ймовірністю, доведеться конкурувати за вихід до плей-оф беспосередньо до завершення останнього туру.

Дамокловим мечем над колективом з графства Лестершир можна вважати витрачені на літню трансферну кампанію кошти. Оскільки Джеймс Меддісон так і залишився в клубі, то повернути вкладення безпосередньо за один період міжсезоння було неможливо, а отриманих за перемогу в Кубку Англії коштів навряд чи вистачить для покриття 67 млн ​​євро витрат на придбання Патсона Даки, Бубакара Сумаре і Янніка Вестергора. Від Роджерса і його тренерського штабу тепер вимагатимуть результат як на внутрішній арені, так і на міжнародній, проте вже дві поразки на старті сезону, за умови завоювання Суперкубка Англії в грі проти «Манчестер Сіті», скоріше виглядають певним компромісом.

Наполі

Що ж стосується неаполітанського колективу, то тут атмосферу всередині команди вочевидь розігріває зміна наставника в міжсезоння. Досвідчений італійський фахівець Лучано Спаллетті любить медійну тишу під час своєї роботи, що зовсім не характерно для команди з півдня Італії і її ексцентричного президента Ауреліо де Лаурентіса. Однак, на стартовому відрізку роботи в колективі новоспечений головний тренер «Наполі» отримує повний карт-бланш у своїх діях. Під вимоги Спаллетті грунтовно почистили склад, запросивши натомість кількох футболістів на правах вільних агентів, а також остаточно закривши угоду з міланським «Інтером» щодо трансферу Маттео Політано.

У тиші і гармонії Спаллетті вже готовий давати перші проміжні результати своєї роботи. «Віслюки» йдуть у складі лідируючої групи італійської Серії А, за умови 100% здобутих перемог, остання з яких припала на домашній матч проти туринського «Ювентуса» на минулих вихідних (2:1). Виходячи з цього, можемо стверджувати, що «Наполі» за допомогою матчів проти сильних опонентів підготується до майбутньої гри нічим не гірше, аніж англійські суперники.

Орієнтовні склади

«Лестер»: Шмайхель – Бертран, Вестергор, Сеюнджю, Кастань – Ндіді, Тілеманс – Барнс, Меддісон, Олбрайтон – Варді.

«Наполі»: Оспіна – Ді Лоренцо, Кулібалі, Манолас, Жезус – Замбо Ангісса, Руїс – Зьєлінскі, Ельмас, Лосано – Осімхен.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у прийдешній грі господарі поля мають трохи вищі шанси на перемогу, проте долю матчу може зумовити невелика кількість голів з обох сторін. Нашою ставкою буде позиція – «Лестер» не програє і ТМ 3.5 з коефіцієнтом 1.98 за лінією Parimatch.

16 вересня, четвер

«Лестер» – «Наполі»
Лестер. «Кінг Пауер Стедіум». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Тіагу Мартінш (Португалія)
Прогноз Sport.ua – 1:1
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.