Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 28 листопада 2021, 07:32
2978
1

Промоутер розповів, коли Берінчик зможе боксувати за титул чемпіона світу

Олександр Красюк – про подальшу кар'єру українського боксера

| Оновлено 28 листопада 2021, 07:32
2978
1
Промоутер розповів, коли Берінчик зможе боксувати за титул чемпіона світу
K2 Promotions Ukraine. Денис Берінчик

Генеральний директор K2 Promotions Олександр Красюк оцінив перспективи Дениса Берінчика боксувати за титул чемпіона світу.

«Ми підписували контракт з Денисом Берінчиком у 2015 році на 5 років з пролонгацією ще на два роки. Звісно, моє завдання як промоутера зробити з нього чемпіона світу. Тому що боксер починає заробляти гроші та приносити їх промоутеру тільки тоді, коли він стає чемпіоном світу. Коли ми підписували контракт, ми розраховували, що він буде боксувати у вазі 63 кг. В цій ваговій категорії він виступав в любителях. І потім так сталося, що Денис вирішив перейти в іншу вагу - 61 кг. Рішення раціональне, і досить успішно він побудував свою кар'єру з нашою допомогою, з допомогою всіх людей які його оточували. У ваговій категорії, яку він обрав, на даний момент є об'єктивні обставини, які не залежать від Дениса, промоутера та боксерських організацій. 

Василь Ломаченко програв Теофімо Лопесу та віддав йому всі свої пояси. Потім Лопес отримує обов'язкового претендента на титул IBF Камбососа. До того моменту, поки цей бій не відбудеться, не можуть бути назначені жодні офіційні претенденти. Теофімо Лопес в рейтинзі WBO має статус суперчемпіона, відповідно у нього є 18, а не 12 місяців на обов'язковий захист. І далі виникають інші обставини - перший раз бій перенесено, потім його перенесли на жовтень, і ми не знаємо, коли це станеться, і чи станеться взагалі.

І поки цей бій не відбудеться, ми не можемо будувати чемпіонські плани стосовно Дениса Берінчика.

Денис Берінчик знаходиться на третій сходинці рейтингу. Він тримається на цій позиції, тому що протягом декількох років він відстоював регіональний титул WBO. Титул WBO International є найбільш високим серед регіональних титулів. І, зважаючи на негативні коментарі щодо опозиції Дениса, скажу, що як мінімум два його суперники були з ТОП-15 рейтингу - Ніхіто Аракава та Хосе Санчес. І зараз у нас є всі аргументи, щоб Денис утримував свою позицію. Ми маємо дуже солідні аргументи відповідно всім регуляціям та правилам Всесвітної боксерської організації для того, щоб Денис був призначений наступним претендентом на титул чемпіона світу. Для мене це питання навіть не стоїть. Воно закрите. Відкритим залишається питання, коли це відбудеться. Як закінчиться бій Лопес - Камбосос, ми не знаємо, від цього будуть залежати наступні дії.

Ми плануємо в кінці листопада чи на початку грудня цього року провести бій Дениса. Знову ж таки, з опонентом з ТОП-15, для того, щоб закріпити ще більше його позиції, щоб не позбавити його можливості здобути статус офіційного претендента на титул чемпіона світу», - сказав Красюк в інтерв’ю #TheGloveShow.

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dikcher
В андеркарте реванша Ломачено - Лопес